O takich rzeczach nie myśl ważne żeby bylo dobrzeBoli jak zakładają pessar ? bo teraz będę o tym myśleć
reklama
Wczoraj miałam 2,5 i pewnie dziś tak samo. Teraz głaszcze sobie dupsko Malego przez brzuch nareszcie mogę go troszkę "pomęczyć"Tak, mój mąż mi tu kiedyś Kretę obiecywał po porodzie tylko miałam sobie ładny kopiec w ogrodku znaleźć hehe dzięki, bo ja już i jakiejś innej cukrzycy się doszukałam hehe ostatnio miałaś zgładzoną szyjkę i 2,5 rozwarcia, obecnie nie wiesz. Czyli może być i 5cm.. Ja z takim do 41 tyg chodziłam i to zwiedzilam większość galerii, ogarnęłam dom na błysk i na czworaka szczotką nabłyszczałam podlogi i duuuuuu...paaaaa.... W nocy wody odeszły ze strachu przed wywolywaniem kuźwa czlowiek leżał wtedy i się bał, ze zaraz urodzi, a to w większości wszystko od dziecka zależy.
Proś sama na kolejnej wizycie o mierzenie szyjki. Na IP zawsze możesz jechać. Z lekarzami to jest jak jest ufaj i kontroluj.Właśnie w gabinecie i nie wiem zbytnio co robić bo moj gin nie zlecił mi żadnego posiewu moczu ani nie zmierzył szyjki... nie ukrywam ze korci mnie jechać do szpitala ze mam bóle i skracająca się szyjkę aby zrobili mi wszystko kompleksowo. Bije się z myślami ale z 2 strony chyba wie moj lekarz co robi nie ? Jest bardzo dobry i ogólnie wiekowy wiec raczej doświadczony....
Miałam rozwolnienie przez tydzień. Mówię mojemu, że mam problem i ból brzucha dziwny. Wcześniej mierzył i była fajna po miesiącu skróciła się. Po duphastonie rozwolnienie przeszło. Progesteron mi chyba spadał chociaż w krwi miałam w normie. Zalecił mi oszczędny tryb życia i po tygodniu kontrolę. Później szpital profilaktycznie (sterydy)A co czułaś jak Ci sie skracala?:/
martini6
Fanka BB :)
Dziękuje a jak dziś nastawienie ? Synek daje popalić?Proś sama na kolejnej wizycie o mierzenie szyjki. Na IP zawsze możesz jechać. Z lekarzami to jest jak jest ufaj i kontroluj.
martini6
HEheh okej postaram sięO takich rzeczach nie myśl ważne żeby bylo dobrze
Umyłam łazienkę bo mnie już nerwica brała Mąż pojechał i wróci za dwa tygodnie ... Mały dokazuje non stop to znak, że dziś nie szykuje się żadna rewolucja zauważyłam, że sprzed atakami skurczy jest jakiś ospały.Dziękuje a jak dziś nastawienie ? Synek daje popalić?
Ciekawe co powie mój lekarz niestety nie dostałam ze szpitala ani jednego zapisu ktg. Jak mu udowodnić co się działo wyjdę na wariatkę
Mieszkanie jest czyste i pachnące. Zastanawiam się czy warto ubrać pościel dla dziecka. Niektóre dziewczyny robią to nawet kilka tygodni wcześniej, ale to przecież się kurzy olewam
martini6
Tak właśnie tez myśle ze to się będzie kurzyć. Wow to kurczę sama jesteś jak mąż wyjechał może synek będzie czekać na tatusiaUmyłam łazienkę bo mnie już nerwica brała Mąż pojechał i wróci za dwa tygodnie ... Mały dokazuje non stop to znak, że dziś nie szykuje się żadna rewolucja zauważyłam, że sprzed atakami skurczy jest jakiś ospały.
Ciekawe co powie mój lekarz niestety nie dostałam ze szpitala ani jednego zapisu ktg. Jak mu udowodnić co się działo wyjdę na wariatkę
Mieszkanie jest czyste i pachnące. Zastanawiam się czy warto ubrać pościel dla dziecka. Niektóre dziewczyny robią to nawet kilka tygodni wcześniej, ale to przecież się kurzy olewam
Dziewczyny nie wiem wczoraj po lekarzu się cieszyłam że się polepszyło ale dziś się znów martwię bo się nie mogę ulozyc i co chwilę wstaje z leżaka i się poprawiam martwię się że spinam wtedy brzuch a na lewej stronie w łóżku nie chce leżeć bo wolę na polu na leżaku
reklama
Nasturcja91
U mnie w Poznaniu porody rodzinne ruszyły, pełno facetów biega po korytarzach w moim szpitalu nie trzeba robić testu na covid jeśli się mieszka z ojcem, ponoć w pozostałych już tak, każdy ma chyba inne zasady
Podziel się: