Najwazniejsze ze jesteś pod opieką i na pewno cos zaradzą, to forum zobowiazuje takze nie mozecie sie wyłamać i musi byc dobrzeJa niestety nadal w szpitalu, szyjka się skraca nadal skurcze I krew. Dziewczyny trzymajcie kciuki za mnie i małego
reklama
Aniteczka31
Fanka BB :)
Ana pamiętasz może czy ten fluomizin brałaś codziennie czy co 2 dzień przy klebsielli? Bo ja mam co 2 ale bym chciała przyspieszyć żeby mieć nowy posiew na kolejna wizyte
Super wiadomość z tą szyjką, tak trzymajWróciłam od lekarza szyjka z 2.8/2.9 wydłużyła się do 3.14/3.25 i dalej mam leżeć wstawać do WC i ewentualnie zrobić sobie coś do jedzenia o pessarze będziemy rozmawiać za tydzień na prenatalnych jak spokojnie doczekam
Kolejna dobra wiadomość, super i trzymamy sie dalejHej hej. Ja też już po wizycie. Wszystko jest ok. Szew trzyma tak jak miał trzymać z Małym wszystko ok, rośnie ładnie, waży 1654g
Dzięki Dziewczyny za kciuki
Mnie nie, ale na pewno tak sie zdarza i czesto lekarze zmieniają wtedy na podjęzykowąCzy piecze was i swędzi pochwa po stosowaniu luteiny bo mnie strasznie zaczela
Tez mam podobnie, a dzisiaj to w ogole caly dzien jakis taki napięty, nie twardy a maleństwo szaleje gdzies niziutko i mam wrazenie jakby mi siedziala w pochwie i zaraz miala wyjsc. Macie takie uczucie czasami?Kurde na wieczór wydaje mi się że mam napięty brzuch nie wiem czy to od jedzenia czy on mi twardnieje
Codziennie brałamAna pamiętasz może czy ten fluomizin brałaś codziennie czy co 2 dzień przy klebsielli? Bo ja mam co 2 ale bym chciała przyspieszyć żeby mieć nowy posiew na kolejna wizyte
Aniteczka31
Fanka BB :)
Myslisz ze jak wzięłam tabletki 3 co 2 dzień to te 3 co mi zostały mogę codziennie dokończyć ?Codziennie brałam
Mnie nie bolała, infekcja? Może podrażnienie?Czy piecze was i swędzi pochwa po stosowaniu luteiny bo mnie strasznie zaczela
reklama
Zależy od Ciebie i tego co czujesz. Mnie przy siedzeniu najbardziej twardniał.Ja mam za to inny dylemat bo w sobotę mam wesele siostry wiadomo nie planuje do przodu bo wszystko się może stać ale pytałam lekarza co myśli na ten temat to mówi że jak się będę dobrze czuła to mogę na chwilę iść posiedzieć. Ale ja sama nie wiem co myslec
Podziel się: