reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
No to zawsze pozostaje podjechać na SOR lub na wizytę do gina, ja byłam też niepewna co się dzieje i mi porobili w wszystkie badania A teraz leżę na obserwacji. Zawsze wtedy jest spokojniejsza głowa 🙂 jak będzie ok to Ciebie odeślą do domu

Weź z 4 tabletki magnezu i 2 nospy, jak nie przejdzie to ja bym pojechała do szpitala, dadza kroplówkę i wyciszą, lepiej dmuchać na zimne
Kurczę musiałam wstać do toalety i złapał mnie skurcz jak siedziałam. Jeszcze tak nie miałam. Zacznę od tabletek. Na Sorze tylko się niepotrzebnie wymęcze. W środę mam wizytę to zobaczymy co się dzieje, ale takiego czegoś jeszcze nie miałam😱

Dziewczyny, ale mnie brzuch bolał przed chwilą😱musiałam się położyć a i tak mnie boli tylko mniej. Takie bóle okresowe i spięcie brzucha, ale nie jest twardy ani napięty tylko jak się ruszę to mam takie spięcie jak przy gwałtownym wstawaniu czasem. Do tego od kilku dni napierdziela mi kręgosłup. Co to miże być? Chyba nie przepowiadające? Bo skurczy nie czuje.
Wszystkie teraz rodzimy 😁
Jeżeli się nie powtórzy to spokojnie od biedy jak od nospy nie przejdzie to idź na IP
Edit: sorry powtórzyło się, to lepiej jedz na izbę

Kurczę musiałam wstać do toalety i złapał mnie skurcz jak siedziałam. Jeszcze tak nie miałam. Zacznę od tabletek. Na Sorze tylko się niepotrzebnie wymęcze. W środę mam wizytę to zobaczymy co się dzieje, ale takiego czegoś jeszcze nie miałam😱
Jedz do szpitala kochana... daj znac koniecznie

To na pewno nie ucisk na nerw. Cały czas mam bóle okresowe i leżę. Jak tylko się ruszę to od razu większy ból i spięcia.
A moze to rosnie wszystko i sie rozciaga, pamietam ze na początku ciąży tez byly takie bole okresowe ale to wtedy mowiono mi ze to macica sie rozciaga, ale jesli po dodatkowych tabletkach Ci nie przejdzie to musisz chyba odwiedzic izbe😞

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry