bananka8686
Fanka BB :)
To na pewno nie ucisk na nerw. Cały czas mam bóle okresowe i leżę. Jak tylko się ruszę to od razu większy ból i spięcia.Może ucisk na nerw skoro boli?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To na pewno nie ucisk na nerw. Cały czas mam bóle okresowe i leżę. Jak tylko się ruszę to od razu większy ból i spięcia.Może ucisk na nerw skoro boli?
Weź z 4 tabletki magnezu i 2 nospy, jak nie przejdzie to ja bym pojechała do szpitala, dadza kroplówkę i wyciszą, lepiej dmuchać na zimneTo na pewno nie ucisk na nerw. Cały czas mam bóle okresowe i leżę. Jak tylko się ruszę to od razu większy ból i spięcia.
Kurczę musiałam wstać do toalety i złapał mnie skurcz jak siedziałam. Jeszcze tak nie miałam. Zacznę od tabletek. Na Sorze tylko się niepotrzebnie wymęcze. W środę mam wizytę to zobaczymy co się dzieje, ale takiego czegoś jeszcze nie miałamWeź z 4 tabletki magnezu i 2 nospy, jak nie przejdzie to ja bym pojechała do szpitala, dadza kroplówkę i wyciszą, lepiej dmuchać na zimne
Wszystkie teraz rodzimyDziewczyny, ale mnie brzuch bolał przed chwiląmusiałam się położyć a i tak mnie boli tylko mniej. Takie bóle okresowe i spięcie brzucha, ale nie jest twardy ani napięty tylko jak się ruszę to mam takie spięcie jak przy gwałtownym wstawaniu czasem. Do tego od kilku dni napierdziela mi kręgosłup. Co to miże być? Chyba nie przepowiadające? Bo skurczy nie czuje.
Jedz do szpitala kochana... daj znac koniecznieKurczę musiałam wstać do toalety i złapał mnie skurcz jak siedziałam. Jeszcze tak nie miałam. Zacznę od tabletek. Na Sorze tylko się niepotrzebnie wymęcze. W środę mam wizytę to zobaczymy co się dzieje, ale takiego czegoś jeszcze nie miałam
To faktycznie lepiej dla Ciebie przeczekac ten czas w domkuJa mam 8km, 14minut
I taka cała ciąża przed nami, czekanie od wizyty do wizyty, ja tez caly czas tym żyje i odliczam tylko dni i tygodnie ciąży i do kolejnej wizytyAle chyba początek tej drogi jest najgorszy ja bym chciała mieć tą kolejną wizytę za sobą bo na niej coś się okaże na czym stoję i co robimy dalej
A moze to rosnie wszystko i sie rozciaga, pamietam ze na początku ciąży tez byly takie bole okresowe ale to wtedy mowiono mi ze to macica sie rozciaga, ale jesli po dodatkowych tabletkach Ci nie przejdzie to musisz chyba odwiedzic izbeTo na pewno nie ucisk na nerw. Cały czas mam bóle okresowe i leżę. Jak tylko się ruszę to od razu większy ból i spięcia.
Mam identycznieI taka cała ciąża przed nami, czekanie od wizyty do wizyty, ja tez caly czas tym żyje i odliczam tylko dni i tygodnie ciąży i do kolejnej wizyty