Ja wypiłam już dziś 5 kubków dziś pisałam do lekarza to proponował mi hydoxzyzyne ale to wpływa na płódNiestety tez nie mam na to sposobu i tez co noc sie morduje, zasypiam dopiero nad ranemmoze jakąś melise przed snem powinnysmy pic
reklama
Ja mam 8km, 14minutTo czekamy na rozwój sytuacji i trzymamy kciuki. Ja mimo wszystko chyba wolalabym zostac w szpitalu ze wzgledu na to ze mam do niego ponad 100 km
![]()
Melisa nie podziała od razu jak tabletka nasennaJa wypiłam już dziś 5 kubków dziś pisałam do lekarza to proponował mi hydoxzyzyne ale to wpływa na płód
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
Muszę spróbować innego wyboru nie mam w końcu organizm będzie tak zmęczony ze zasnęMelisa nie podziała od razu jak tabletka nasennapij codziennie, a za kilka dni się trochę wyciszysz
może czytaj książkę, oglądaj serial - coś co Ci zajmie głowę i cię trochę 'przymuli' do spania
Możesz też wlać do dyfuzora olejek lawendowy, żeby zapach się trochę rozpylił po pokoju - lawenda też działa uspokajajacoMuszę spróbować innego wyboru nie mam w końcu organizm będzie tak zmęczony ze zasnę
bananka8686
Fanka BB :)
Dziewczyny, ale mnie brzuch bolał przed chwilą
musiałam się położyć a i tak mnie boli tylko mniej. Takie bóle okresowe i spięcie brzucha, ale nie jest twardy ani napięty tylko jak się ruszę to mam takie spięcie jak przy gwałtownym wstawaniu czasem. Do tego od kilku dni napierdziela mi kręgosłup. Co to miże być? Chyba nie przepowiadające? Bo skurczy nie czuje.
![Face screaming in fear :scream: 😱](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f631.png)
martini6
Ja staram się głębiejJa od razu wstaje, w sensie do lazienki, bo po chwili i tak ląduję w lozku na dalsze polegiwania, mija trochę czasu zanim zaczyna sie rozpuszczac i wyplywac. A mam pytanie czy luteine aplikujecie najglebiej jak mozecie czy tylko z brzegu wkladacie?
reklama
Nasturcja91
Może ucisk na nerw skoro boli?Dziewczyny, ale mnie brzuch bolał przed chwiląmusiałam się położyć a i tak mnie boli tylko mniej. Takie bóle okresowe i spięcie brzucha, ale nie jest twardy ani napięty tylko jak się ruszę to mam takie spięcie jak przy gwałtownym wstawaniu czasem. Do tego od kilku dni napierdziela mi kręgosłup. Co to miże być? Chyba nie przepowiadające? Bo skurczy nie czuje.
Podziel się: