reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Mam naprawdę bardzo dobrego ginekologa z Poznania I on nie zakłada szwu na szyjke z 3 cm bo ten zabieg jest obarczony ryzykiem poronnym. Póki co wszystko ustało jeśli chodzi o skurcze I prawdopodobnie znalazła się przyczyna- stan zapalny pęcherza także dostanę furaginę i będzie ok. Biorę leki luteine i nospe i to one trzymają mogą szyjke w ryzach. Nic mi nie planuja zakładać bo na dole jest B wszystko zamknięte i trzyma elegancko. 😊
To super i oby tak dalej 👍

Wiesz co, nie wiem co bym zjadła. I Brownie ale nie z fasoli tylko czekolady 🤩 i ogólnie słodkie czekoladowe rzeczy. Niedługo podwieczorek to zrobię sobie koktajl z owocami i maślanką to może się trochę zasłodzę 😊 ale już znalazłam jakieś ciasteczka familijne maslane bez cukru i wysłałam foteczkę do męża 😁 tyle, że tam mąka pszenna. Ale to wypije szklankę maslanki albo kefiru i się wyrówna
😊
Maślanka i kefir też podnoszą cukier. Przynajmniej mi...

Witam się :) ja dzisiaj w nocy nie miałam ekscesów z brzuszkiem naszczescie ale po tabletce dowcipnie mimo iż leżałam budzialam się bo czułam ciagle mokro i musiałam się wycierać. Powiedzcie tez tak macie ? A rano jak bierzecie to wstajecie od razu czy bierzecie i leżycie jakiś czas ?
Ja od razu wstaje, w sensie do lazienki, bo po chwili i tak ląduję w lozku na dalsze polegiwania, mija trochę czasu zanim zaczyna sie rozpuszczac i wyplywac. A mam pytanie czy luteine aplikujecie najglebiej jak mozecie czy tylko z brzegu wkladacie?

Ja od razu wstaje, w sensie do lazienki, bo po chwili i tak ląduję w lozku na dalsze polegiwania, mija trochę czasu zanim zaczyna sie rozpuszczac i wyplywac. A mam pytanie czy luteine aplikujecie najglebiej jak mozecie czy tylko z brzegu wkladacie?
Ja wkładałam i popychałam palcem wskazujący. Taka mniej więcej głębokość

Dobrze, ze w tym trudnym czasie tutaj trafiłyście. Dziewczyny naprawdę są pomocne. Gdy ja tu trafiłam, to juz niektóre były na koncówce albo leżaly od 10 tyg i już konczyły 38 tydzień. Wszystkie historie mialy szczęśliwy finał. Ja im wszystkim dziękuję i teraz dziękuję również Wam, za to, ze mogłam i mogę łatwiej przejść przez ten cały stres. Dacie radę! Takie kciukasy za Was trzymam ✊✊✊✊
Dziękujemy i wzajemnie, oby do szczęśliwego rozwiązania🙏😘

reklama
Do góry