A ty jesteś w 20 tygodniu? Czujesz regularnie ruchy dziecka?Dziękuje tak poproszę koniecznie bo nawet sama jestem ciekawa ile w ogóle mierzy
reklama
A można ją tak podrażniać aplikując?Palcem, bo w ulotce napisali, żeby w ciązy aplikatora nie używać bo może podrażniać
Edit alcem mam dodatkowe wrażenia w postaci "gdzie jest szyjka, czemu tak nisko, że tak wysoko, tak mała, tak duza"
Sunflower01
Fanka BB :)
Wg mojego gina ruchami trzeba się przejmować dopiero po 25 tc, wcześniej aby choć raz je poczuć
Na rozrzedzenie krwi, przy leżeniu, żeby się zastoje nie robiły.A te zastrzyki są po co?
Sunflower01
Podrażniać chyba błonę śluzową pochwy i może się jakaś krew pojawic i panika, że krewA można ją tak podrażniać aplikując?
Nasturcja91
Nie, dopiero od 22 czuje je codziennie Ale też nie non stop, tylko jak jest mocno pobudzony. Jak na usg jest wszystko si to nie ma się co martwić.A co do ruchów dziecka pamiętasz czy w 20 tygodniu czułaś je regularnie?
A dziecko tak nisko kopie przez tą szyjkę? Czy po prostu na początku tak jest?Wg mojego gina ruchami trzeba się przejmować dopiero po 25 tc, wcześniej aby choć raz je poczuć
DziękujęNie, dopiero od 22 czuje je codziennie Ale też nie non stop, tylko jak jest mocno pobudzony. Jak na usg jest wszystko si to nie ma się co martwić.
Sunflower01
Po prostu nisko kopie. Moje najbardziej lubi pecherz mamyA dziecko tak nisko kopie przez tą szyjkę? Czy po prostu na początku tak jest?
reklama
Podziel się: