bananka8686
Fanka BB :)
Mój poród od odpłynięcie wód płodowych trwał 2,50h a od skurczy też jakieś 2h i nie wiem czy taki szybki poród jest lepszy bo dla mnie meeega bolesnySzybko, fajnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój poród od odpłynięcie wód płodowych trwał 2,50h a od skurczy też jakieś 2h i nie wiem czy taki szybki poród jest lepszy bo dla mnie meeega bolesnySzybko, fajnie
To też chyba zależy od granicy bólu, jaką każda z nas ma. Dla ciebie był bardzo bolesny dla mnie jakoś niespecjalnie spodziewałam się duzo większego bóluMój poród od odpłynięcie wód płodowych trwał 2,50h a od skurczy też jakieś 2h i nie wiem czy taki szybki poród jest lepszy bo dla mnie meeega bolesny
Zawsze myślałam, że mam duży próg bólu. Mój pierwszy poród to tak jak mówisz cały czas czekałam na coś gorszego i się nie doczekałam (6,5h). Drugi niestety jazda bez trzymanki. Bardzo byłam zaskoczona, że aż tak boli. Oba porody bez znieczulenia. Przed trzecim porodem sram w gacie, ale przynajmniej ból mnie nie zaskoczyTo też chyba zależy od granicy bólu, jaką każda z nas ma. Dla ciebie był bardzo bolesny dla mnie jakoś niespecjalnie spodziewałam się duzo większego bólu
Nie strasz mnie, bo też mam takie pobolewania i tłumaczę sobie, że to te wiązadła...Cześć Dziewczyny wczoraj wieczorem bolał mnie brzuch z boku na dole, w sumie to tak pod brzuchem... wzięłam nospe i przeszło. A dzisiaj znowu to się pojawia...ehh i nie wiem czy jechać na IP czy jeszcze poczekać...ja w końcu zejdę na zawał w tej ciąży...
O matko! A niby mówią że drugi poród jest 'łatwiejszy'.. trzymam kciuki żeby trzeci poród był szybki jak drugi, a bolesny jak pierwszyZawsze myślałam, że mam duży próg bólu. Mój pierwszy poród to tak jak mówisz cały czas czekałam na coś gorszego i się nie doczekałam (6,5h). Drugi niestety jazda bez trzymanki. Bardzo byłam zaskoczona, że aż tak boli. Oba porody bez znieczulenia. Przed trzecim porodem sram w gacie, ale przynajmniej ból mnie nie zaskoczy
Ja miałam ale skorzystałam z niego dopiero jak byłam szyta.. szycie było dla mnie wyjątkowo nieprzyjemneMiałyście podtlenk azotu? Gaz rozweselający? Daje radę?
A może zaparcie? Po której stronie cie boli? [emoji848]Cześć Dziewczyny [emoji4] wczoraj wieczorem bolał mnie brzuch z boku na dole, w sumie to tak pod brzuchem... wzięłam nospe i przeszło. A dzisiaj znowu to się pojawia...ehh i nie wiem czy jechać na IP czy jeszcze poczekać...ja w końcu zejdę na zawał w tej ciąży...
Raczej nie, bo już na razie mam je opanowane. Z prawej stronie tak na wysokości kości talerza biodrowego w stronę dołu brzucha...na razie tłumacze sobie że może mały tak mocno napiera i ból promieniuje...A może zaparcie? Po której stronie cie boli? [emoji848]
To ja też sobie tak tłumacze...leżę i staram się na tym nie skupiać...tak sobie myślę, że może to efekt wczorajszych w dzień nerwów, bo potem mały był bardzo niespokojny...Nie strasz mnie, bo też mam takie pobolewania i tłumaczę sobie, że to te wiązadła...