reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Mój poród od odpłynięcie wód płodowych trwał 2,50h a od skurczy też jakieś 2h i nie wiem czy taki szybki poród jest lepszy bo dla mnie meeega bolesny
To też chyba zależy od granicy bólu, jaką każda z nas ma. Dla ciebie był bardzo bolesny dla mnie jakoś niespecjalnie 🙈 spodziewałam się duzo większego bólu 😅

To też chyba zależy od granicy bólu, jaką każda z nas ma. Dla ciebie był bardzo bolesny dla mnie jakoś niespecjalnie 🙈 spodziewałam się duzo większego bólu 😅
Zawsze myślałam, że mam duży próg bólu. Mój pierwszy poród to tak jak mówisz cały czas czekałam na coś gorszego i się nie doczekałam (6,5h). Drugi niestety jazda bez trzymanki. Bardzo byłam zaskoczona, że aż tak boli. Oba porody bez znieczulenia. Przed trzecim porodem sram w gacie, ale przynajmniej ból mnie nie zaskoczy😜

Cześć Dziewczyny 😊 wczoraj wieczorem bolał mnie brzuch z boku na dole, w sumie to tak pod brzuchem... wzięłam nospe i przeszło. A dzisiaj znowu to się pojawia...ehh i nie wiem czy jechać na IP czy jeszcze poczekać...ja w końcu zejdę na zawał w tej ciąży...

Cześć Dziewczyny 😊 wczoraj wieczorem bolał mnie brzuch z boku na dole, w sumie to tak pod brzuchem... wzięłam nospe i przeszło. A dzisiaj znowu to się pojawia...ehh i nie wiem czy jechać na IP czy jeszcze poczekać...ja w końcu zejdę na zawał w tej ciąży...
Nie strasz mnie, bo też mam takie pobolewania i tłumaczę sobie, że to te wiązadła...

Zawsze myślałam, że mam duży próg bólu. Mój pierwszy poród to tak jak mówisz cały czas czekałam na coś gorszego i się nie doczekałam (6,5h). Drugi niestety jazda bez trzymanki. Bardzo byłam zaskoczona, że aż tak boli. Oba porody bez znieczulenia. Przed trzecim porodem sram w gacie, ale przynajmniej ból mnie nie zaskoczy😜
O matko! A niby mówią że drugi poród jest 'łatwiejszy'.. trzymam kciuki żeby trzeci poród był szybki jak drugi, a bolesny jak pierwszy 😅

Miałyście podtlenk azotu? Gaz rozweselający? Daje radę?
Ja miałam ale skorzystałam z niego dopiero jak byłam szyta.. szycie było dla mnie wyjątkowo nieprzyjemne 😩

Cześć Dziewczyny [emoji4] wczoraj wieczorem bolał mnie brzuch z boku na dole, w sumie to tak pod brzuchem... wzięłam nospe i przeszło. A dzisiaj znowu to się pojawia...ehh i nie wiem czy jechać na IP czy jeszcze poczekać...ja w końcu zejdę na zawał w tej ciąży...
A może zaparcie? Po której stronie cie boli? [emoji848]

reklama
Do góry