reklama
To super od razu i psychicznie będziesz się lepiej czułaLeżę na balkonie bo w ogrodzie psy mnie atakują ale i tak jest super. Po ponad 2 miesiącach leżenia przyjechałam do mamusi ❤
Cześć Dziewczyny jestem już po wizycie i szyjka nadal twarda i zamknięta i 3,1cm...także bez zmian a mały rośnie 850 g❤ wg lekarza mogę i powinnam w miarę normalnie funkcjonować i nie leżeć tyle( tylko ja się boje więcej ruszać ) . I nie wiem co robić i kogo słuchać.
A u Nas dzisiaj 26+0 i ogromnie się cieszę kolejnym tygodniem
No ale mogę jechać na Boże Ciało wg niego do mojej mamy na działkę ( a mieszkamy w bloku z mężem).
No ale mogę jechać na Boże Ciało wg niego do mojej mamy na działkę ( a mieszkamy w bloku z mężem).
Monikacyganiocha
Fanka BB :)
Super wiadomości!Cześć Dziewczyny jestem już po wizycie i szyjka nadal twarda i zamknięta i 3,1cm...także bez zmian a mały rośnie 850 g❤ wg lekarza mogę i powinnam w miarę normalnie funkcjonować i nie leżeć tyle( tylko ja się boje więcej ruszać ) . I nie wiem co robić i kogo słuchać.
Jak do tej pory nie miałam takiego odcienia... Białe bezbarwne... Teraz mam infekcje i stosuje nystatyne No to żółtawe... Ale brązu nie było nigdyProszę o szybką odp od dziewczyn co mają pessar, bo często mi się " wylewa " ale nie miałam tak że koloru brązowego i nie wiem co robić
Ja też właśnie stosuje nystatynę już od ponad 3 tygodni i nie wiem już sama, zaraz się skontaktuje z lekarzemJak do tej pory nie miałam takiego odcienia... Białe bezbarwne... Teraz mam infekcje i stosuje nystatyne No to żółtawe... Ale brązu nie było nigdy
Miałam raz taki kolor jak leczyłam infekcje globulkami robionymi w aptece po pierwszych dwóch dniach stosowania byłam przerażona ale to widocznie ta infekcja była taka ostra...Ale to było dużo przed pessaremJa też właśnie stosuje nystatynę już od ponad 3 tygodni i nie wiem już sama, zaraz się skontaktuje z lekarzem
Edit : daj znać co ci Lekar powiedział na to
reklama
Monikacyganiocha
Fanka BB :)
Hej, ja na przykład jak danego dnia bardzo mało pije to mam takie wycieki ciemno żółte może lekko brązowe ale tak jasniutko. I zawsze to zostaje po tym jak robię siku.Proszę o szybką odp od dziewczyn co mają pessar, bo często mi się " wylewa " ale nie miałam tak że koloru brązowego i nie wiem co robić
Podziel się: