Lekarz twierdzi że jeśli nie boli brzuch i nic się takiego nie dzieje a to było jednorazowe to że mam być spokojnaHej, ja na przykład jak danego dnia bardzo mało pije to mam takie wycieki ciemno żółte może lekko brązowe ale tak jasniutko. I zawsze to zostaje po tym jak robię siku.
reklama
Monikacyganiocha
Fanka BB :)
Dziewczyny pytanko do was czy któraś z Was brała kiedykolwiek jakieś proszki uspokajające będąc w ciazy ?
Monikacyganiocha
Ale nie boli Cię brzuch i Ci nie twardnieje ? Ja tez mam dziś jazdy tak z 30 minut temu dostalam jakiegos ataku paniki straszne nerwy wysokie ciśnienie i za cholerę nie chciało przejść myślałam że będę jechać na pogotowie Boże co te nerwy z człowieka robią!!! A to chyba wszystko się skumulowalo przez ostatnie dni.Lekarz twierdzi że jeśli nie boli brzuch i nic się takiego nie dzieje a to było jednorazowe to że mam być spokojna
Brzuch mi twardnieje i to czesto, tak mam od 20 tygodnia codziennie od 4 boli jak na okres, ale teraz jak mi to poleciła to już c nie bolało ani nie boliAle nie boli Cię brzuch i Ci nie twardnieje ? Ja tez mam dziś jazdy tak z 30 minut temu dostalam jakiegos ataku paniki straszne nerwy wysokie ciśnienie i za cholerę nie chciało przejść myślałam że będę jechać na pogotowie Boże co te nerwy z człowieka robią!!! A to chyba wszystko się skumulowalo przez ostatnie dni.
Ja jedynie w pierwszym trymestrze hektolitry melisy... Bo pierwsza ciąże bliźniacza straciłam w 9 tyg i nerwowo odchodziłam od zmysłów teraz przy drugiej ciążyDziewczyny pytanko do was czy któraś z Was brała kiedykolwiek jakieś proszki uspokajające będąc w ciazy ?
Monikacyganiocha
Ale Ty to już chyba po 35 tyg co ? Mi zawsze lekarz powtarza jesli brzuch bardzo nie boli i nie ma krwawienia wszystko jest dobrze. Więc nie masz czym się przejmować więc może naprawdę od tych tabletek,,,,Brzuch mi twardnieje i to czesto, tak mam od 20 tygodnia codziennie od 4 boli jak na okres, ale teraz jak mi to poleciła to już c nie bolało ani nie boli
Co do schiz to ja mam co drugi dzień już mi się śmiać chce z tegoAle nie boli Cię brzuch i Ci nie twardnieje ? Ja tez mam dziś jazdy tak z 30 minut temu dostalam jakiegos ataku paniki straszne nerwy wysokie ciśnienie i za cholerę nie chciało przejść myślałam że będę jechać na pogotowie Boże co te nerwy z człowieka robią!!! A to chyba wszystko się skumulowalo przez ostatnie dni.
Tak, 35 skończyłam wczoraj, no ale chcę tak do 37 tygodnia dotrzymać a później to niech się dzieje wola nieba xDAle Ty to już chyba po 35 tyg co ? Mi zawsze lekarz powtarza jesli brzuch bardzo nie boli i nie ma krwawienia wszystko jest dobrze. Więc nie masz czym się przejmować więc może naprawdę od tych tabletek,,,,
Monikacyganiocha
No ja tez pije zaraz sobie zaparze z paru torebek!! Kurde dziewczyny naprawdę jakie to wszystko jest ciężkieJa jedynie w pierwszym trymestrze hektolitry melisy... Bo pierwsza ciąże bliźniacza straciłam w 9 tyg i nerwowo odchodziłam od zmysłów teraz przy drugiej ciąży
Monikacyganiocha
Naprawdę też masz jakieś jazdy ,? Bo ja to dziś myślałam że zwariowalam nie potrafilam się uspokoić i ostra jazda że przez to zrobię krzywdę dziecku że mam takie nerwyCo do schiz to ja mam co drugi dzień już mi się śmiać chce z tego
Tak, 35 skończyłam wczoraj, no ale chcę tak do 37 tygodnia dotrzymać a później to niech się dzieje wola nieba xD
reklama
No tak bo co chwilę coś mi się dzieje, jeden dzień spokoju na drugi coś nie tak i tak w kółko. Jak nie krew, to ból brzucha co chwilę albo schiza że wody płodowe się sączą lub tak jak dzisiaj te brązowe plamienia no po prostu tragedia, już marzę żeby się to wszystko skończyłoNaprawdę też masz jakieś jazdy ,? Bo ja to dziś myślałam że zwariowalam nie potrafilam się uspokoić i ostra jazda że przez to zrobię krzywdę dziecku że mam takie nerwy
Podziel się: