reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Lekarz twierdzi że jeśli nie boli brzuch i nic się takiego nie dzieje a to było jednorazowe to że mam być spokojna
Ale nie boli Cię brzuch i Ci nie twardnieje ? Ja tez mam dziś jazdy tak z 30 minut temu dostalam jakiegos ataku paniki straszne nerwy wysokie ciśnienie i za cholerę nie chciało przejść myślałam że będę jechać na pogotowie Boże co te nerwy z człowieka robią!!! A to chyba wszystko się skumulowalo przez ostatnie dni.😔

Ale nie boli Cię brzuch i Ci nie twardnieje ? Ja tez mam dziś jazdy tak z 30 minut temu dostalam jakiegos ataku paniki straszne nerwy wysokie ciśnienie i za cholerę nie chciało przejść myślałam że będę jechać na pogotowie Boże co te nerwy z człowieka robią!!! A to chyba wszystko się skumulowalo przez ostatnie dni.😔
Brzuch mi twardnieje i to czesto, tak mam od 20 tygodnia codziennie 😉 od 4 boli jak na okres, ale teraz jak mi to poleciła to już c nie bolało ani nie boli

Brzuch mi twardnieje i to czesto, tak mam od 20 tygodnia codziennie 😉 od 4 boli jak na okres, ale teraz jak mi to poleciła to już c nie bolało ani nie boli
Ale Ty to już chyba po 35 tyg co ? Mi zawsze lekarz powtarza jesli brzuch bardzo nie boli i nie ma krwawienia wszystko jest dobrze. Więc nie masz czym się przejmować więc może naprawdę od tych tabletek,,,,

Co do schiz to ja mam co drugi dzień 😂 już mi się śmiać chce z tego
Ale Ty to już chyba po 35 tyg co ? Mi zawsze lekarz powtarza jesli brzuch bardzo nie boli i nie ma krwawienia wszystko jest dobrze. Więc nie masz czym się przejmować więc może naprawdę od tych tabletek,,,,
Tak, 35 skończyłam wczoraj, no ale chcę tak do 37 tygodnia dotrzymać a później to niech się dzieje wola nieba xD

Co do schiz to ja mam co drugi dzień 😂 już mi się śmiać chce z tego

Tak, 35 skończyłam wczoraj, no ale chcę tak do 37 tygodnia dotrzymać a później to niech się dzieje wola nieba xD
Naprawdę też masz jakieś jazdy ,? Bo ja to dziś myślałam że zwariowalam nie potrafilam się uspokoić 😔 i ostra jazda że przez to zrobię krzywdę dziecku że mam takie nerwy

reklama
Naprawdę też masz jakieś jazdy ,? Bo ja to dziś myślałam że zwariowalam nie potrafilam się uspokoić 😔 i ostra jazda że przez to zrobię krzywdę dziecku że mam takie nerwy
No tak bo co chwilę coś mi się dzieje, jeden dzień spokoju na drugi coś nie tak i tak w kółko. Jak nie krew, to ból brzucha co chwilę albo schiza że wody płodowe się sączą lub tak jak dzisiaj te brązowe plamienia no po prostu tragedia, już marzę żeby się to wszystko skończyło

Do góry