reklama
Haha no w okolicy lasów dużo ale ja tu bardziej w stronę Lubaczowa, Tomaszowa...Kurcze myślałam, że post wstawiony, a tu nic tylko wisi w powietrzu na pisany.
Czyżbyś gdzieś tu obok mnie w lesie siedziała? Hehe
Amnesia
Fanka BB :)
Haha no w okolicy lasów dużo ale ja tu bardziej w stronę Lubaczowa, Tomaszowa... ☺
To i tak niedaleko hehe ja na pograniczu Lubelszczyzny z Podkarpaciem. Ale poród w Rzeszowie. Pamiętam jak mąż się irytował gdy po porodzie musiał jeździć 80km i papiery w Rzeszowskim urzędzie załatwiać hehe
Tak się zastanawiam co z tą naszą koleżanką @Monikacyganiocha ... Wczoraj jej nie było. Dzisiaj musi stawić się na ktg z torbą spakowaną. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Była bardzo zestresowana. Ja mam wizytę w poniedziałek i już mnie w żołądku ściska
Na szczęście teraz można urząd załatwić przez internet profilem zaufanym to nie trzeba będzie jeździć jeszcze nie mamy ani ja ani mąż ale trzeba ogarnąć heheTo i tak niedaleko hehe ja na pograniczu Lubelszczyzny z Podkarpaciem. Ale poród w Rzeszowie. Pamiętam jak mąż się irytował gdy po porodzie musiał jeździć 80km i papiery w Rzeszowskim urzędzie załatwiać hehe
Tak się zastanawiam co z tą naszą koleżanką @Monikacyganiocha ... Wczoraj jej nie było. Dzisiaj musi stawić się na ktg z torbą spakowaną. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Była bardzo zestresowana. Ja mam wizytę w poniedziałek i już mnie w żołądku ściska
No @Monikacyganiocha wywołujemy cię, daj znać jak tam sprawy stoją
U mnie wizyta w środę.. Też już odliczam.. Najgorsze ze chyba znowu mnie infekcja dopadlana szczęście mam w lodówce nystatyne doktorek dał na zapas w razie w...
Amnesia
Na szczęście teraz można urząd załatwić przez internet profilem zaufanym to nie trzeba będzie jeździć jeszcze nie mamy ani ja ani mąż ale trzeba ogarnąć hehe ☺
No @Monikacyganiocha wywołujemy cię, daj znać jak tam sprawy stoją ☺
U mnie wizyta w środę.. Też już odliczam.. Najgorsze ze chyba znowu mnie infekcja dopadlana szczęście mam w lodówce nystatyne doktorek dał na zapas w razie w...
Ale Ty już daleko jesteś i zaraz 8 miesiąc kończysz, a ja dopiero będę zaczynać ale Ci zazdroszczę. Torba do porodu spakowaną??? Ja się za swoją zabrać nie mogę... Ja jeszcze infekcji nie miałam - od pukać. Strasznie się boję infekcji z pessara eh
Ja i przed pessarem miałam często.. W tej ciazy to masakra... A wcześniej miałam spokój z infekcjami, No ja jutro kończę 33 tydzień.. I zaczynami 34 uff ale jeszcze troszkę...Ale Ty już daleko jesteś i zaraz 8 miesiąc kończysz, a ja dopiero będę zaczynać ale Ci zazdroszczę. Torba do porodu spakowaną??? Ja się za swoją zabrać nie mogę... Ja jeszcze infekcji nie miałam - od pukać. Strasznie się boję infekcji z pessara eh
Torbę mam od dawna spakowaną bo byłam tak przerażona przedwczesnym porodem ze wolałam być przygotowana wszystko już poprane poprasowane i czeka jedynie na łóżeczko nadal czekam już mnie zaczynają irytować tym że to tak długo trwa
Amnesia
No ja sobie zamówiłam dostawkę do łóżka, bo po córce sprzedałam i kurcze już 4 tydzień minął, i nie ma. Ty masz już wszystko, a ja pranie i prasowanie zacznę gdy skończę 34 tyg tzn mąż zacznie hehe ja jutro zaczynam 31. Jak to się wszystko wolno toczy... Marzyłam o basenie, a tu lipa. Butelki kupujecie teraz czy dopiero gdy będziecie zmuszone?
Aniteczka31
Ale Wam zazdroszczę ja dopiero 16 skończyłam
Spokojnie też niedługo będziesz znacznie dalejAle Wam zazdroszczę ja dopiero 16 skończyłam
U mnie jutro będzie 26 i wierz od 5 tygodni odliczam dzień po dniu...
reklama
Monikacyganiocha
Hejka jestem jestem. Wczoraj miałam dzień aby sobie to wszystko poukładać w głowie wiecie najpierw podejrzenie zespołu downa potem coś z serduszkiem brak szyjki a teraz hipotrofia dużo tego co ? ale koniec tego lamentu bo szkoda mi tej mojej kruszynki Torba do szpitala spakowana KTG na 15 więc zostaje mi się tylko pomodlić aby przepływy były super i że córeczka dobrze się czuje a malutka jest po tatusiu ❤ i nie ma co dziś wracam z mężem do domu!!!!!!!!!To i tak niedaleko hehe ja na pograniczu Lubelszczyzny z Podkarpaciem. Ale poród w Rzeszowie. Pamiętam jak mąż się irytował gdy po porodzie musiał jeździć 80km i papiery w Rzeszowskim urzędzie załatwiać hehe
Podziel się: