reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Witam się z Wami i życzę miłego dnia. Dzisiaj mam spotkanie z diabetologiem ale chyba muszę go zmienić. Zjadłabym czekoladę... Zapakuję do torby do szpitala i zjem całą po porodzie. 😁

reklama
Haha no w okolicy lasów dużo 😁 ale ja tu bardziej w stronę Lubaczowa, Tomaszowa... ☺

To i tak niedaleko hehe ja na pograniczu Lubelszczyzny z Podkarpaciem. Ale poród w Rzeszowie. Pamiętam jak mąż się irytował gdy po porodzie musiał jeździć 80km i papiery w Rzeszowskim urzędzie załatwiać hehe

Tak się zastanawiam co z tą naszą koleżanką @Monikacyganiocha ... Wczoraj jej nie było. Dzisiaj musi stawić się na ktg z torbą spakowaną. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Była bardzo zestresowana. Ja mam wizytę w poniedziałek i już mnie w żołądku ściska 😐

To i tak niedaleko hehe ja na pograniczu Lubelszczyzny z Podkarpaciem. Ale poród w Rzeszowie. Pamiętam jak mąż się irytował gdy po porodzie musiał jeździć 80km i papiery w Rzeszowskim urzędzie załatwiać hehe

Tak się zastanawiam co z tą naszą koleżanką @Monikacyganiocha ... Wczoraj jej nie było. Dzisiaj musi stawić się na ktg z torbą spakowaną. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Była bardzo zestresowana. Ja mam wizytę w poniedziałek i już mnie w żołądku ściska 😐
Na szczęście teraz można urząd załatwić przez internet profilem zaufanym to nie trzeba będzie jeździć :) jeszcze nie mamy ani ja ani mąż ale trzeba ogarnąć hehe ☺️
No @Monikacyganiocha wywołujemy cię, daj znać jak tam sprawy stoją ☺️
U mnie wizyta w środę.. Też już odliczam.. Najgorsze ze chyba znowu mnie infekcja dopadla🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️na szczęście mam w lodówce nystatyne doktorek dał na zapas w razie w...

Na szczęście teraz można urząd załatwić przez internet profilem zaufanym to nie trzeba będzie jeździć :) jeszcze nie mamy ani ja ani mąż ale trzeba ogarnąć hehe ☺
No @Monikacyganiocha wywołujemy cię, daj znać jak tam sprawy stoją ☺
U mnie wizyta w środę.. Też już odliczam.. Najgorsze ze chyba znowu mnie infekcja dopadla🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️na szczęście mam w lodówce nystatyne doktorek dał na zapas w razie w...

Ale Ty już daleko jesteś i zaraz 8 miesiąc kończysz, a ja dopiero będę zaczynać 😶 ale Ci zazdroszczę. Torba do porodu spakowaną??? Ja się za swoją zabrać nie mogę... Ja jeszcze infekcji nie miałam - od pukać. Strasznie się boję infekcji z pessara eh

Ale Ty już daleko jesteś i zaraz 8 miesiąc kończysz, a ja dopiero będę zaczynać 😶 ale Ci zazdroszczę. Torba do porodu spakowaną??? Ja się za swoją zabrać nie mogę... Ja jeszcze infekcji nie miałam - od pukać. Strasznie się boję infekcji z pessara eh
Ja i przed pessarem miałam często.. W tej ciazy to masakra... A wcześniej miałam spokój z infekcjami, 🤷🏻‍♀️ No ja jutro kończę 33 tydzień.. I zaczynami 34 uff 🥰ale jeszcze troszkę...
Torbę mam od dawna spakowaną bo byłam tak przerażona przedwczesnym porodem ze wolałam być przygotowana 😁 wszystko już poprane poprasowane i czeka ☺️ jedynie na łóżeczko nadal czekam już mnie zaczynają irytować tym że to tak długo trwa

No ja sobie zamówiłam dostawkę do łóżka, bo po córce sprzedałam i kurcze już 4 tydzień minął, i nie ma. Ty masz już wszystko, a ja pranie i prasowanie zacznę gdy skończę 34 tyg tzn mąż zacznie hehe ja jutro zaczynam 31. Jak to się wszystko wolno toczy... Marzyłam o basenie, a tu lipa. Butelki kupujecie teraz czy dopiero gdy będziecie zmuszone?

reklama

Hejka jestem jestem. Wczoraj miałam dzień aby sobie to wszystko poukładać w głowie🤔 wiecie najpierw podejrzenie zespołu downa potem coś z serduszkiem brak szyjki a teraz hipotrofia dużo tego co ? 😔 ale koniec tego lamentu bo szkoda mi tej mojej kruszynki 🤰 Torba do szpitala spakowana KTG na 15 więc zostaje mi się tylko pomodlić aby przepływy były super i że córeczka dobrze się czuje a malutka jest po tatusiu ❤ i nie ma co dziś wracam z mężem do domu!!!!!!!!!

Do góry