reklama
Aniteczka31
Fanka BB :)
W Białymstoku my dojeżdżałyśmy 500 km ale warto najlepiej umówić się na wizytę wtedy lekarz robi wywiad a na miejscu jest laboratorium wiec zleca badania kobiecie a mąż oddaje nasienie wyniki są po 2hA gdzie jest ta klinika? Ostatnio tak z nimi rozmawiałam i nie wiedzą nawet od czego zacząć i na jaki koszt się szykować w pierwszej fazie no i jakie warunki trzeba spełniać, aby chociaż jakieś badania mogli zrobić. Wiesz coś może?
Aniteczka31
Wtedy jest kolejna wizyta omawiająca wyniki i pomysł na leczenie
Amnesia
Wtedy jest kolejna wizyta omawiająca wyniki i pomysł na leczenie
Wiem, że jest im ciężko gdy widzą naszą córkę i do tego ja jestem znów w ciąży. Gdy chcieliśmy ogłosić, że będziemy rodzicami po raz drugi najpierw powiedzieliśmy im. Bez żadnego ,,buum" tylko tak po prostu. Cieszyli się ale ten ból widać w oczach. Dopiero później powiedzieliśmy rodzicom.
Może akurat właśnie w klinice im pomogą. Na pewno im o niej powiem, bo na razie są na etapie wyboru i widać ich zagubienie.
Aniteczka31
Wiem ze dobra klinika to podstawaWiem, że jest im ciężko gdy widzą naszą córkę i do tego ja jestem znów w ciąży. Gdy chcieliśmy ogłosić, że będziemy rodzicami po raz drugi najpierw powiedzieliśmy im. Bez żadnego ,,buum" tylko tak po prostu. Cieszyli się ale ten ból widać w oczach. Dopiero później powiedzieliśmy rodzicom.
Może akurat właśnie w klinice im pomogą. Na pewno im o niej powiem, bo na razie są na etapie wyboru i widać ich zagubienie.
Aniteczka31
Ten lekarz ma tez konsultacje w Poznaniu i chyba jeszcxe w Warszawie ale trzeba dzwonić do bociana i dopytacWiem ze dobra klinika to podstawa
Amnesia
Na pewno im wspomnę. A tak już poza problemami ciążowymi mam pytanie. Może mi ktoś polecić stanik do karmienia lekko usztywniany? Bo ja już pół internetu przekonałam, a mój mąż jak mi prezent w esotiqu robił, to nie pomyślał o karmieniu hehe
O ho widzę że sąsiadkaZapraszam na Podkarpacie, 80km od Rzeszowa w stronę Zamościa hehe nie mów mi o kawie, bo zaraz mam ochotę na kawał sernika ehh ta cukrzyca. Po porodzie z cukierni nie wyjdę
Karola1991
Aktywna w BB
Dziewczyny jestem dzis po wizycie 32+1 szyjka 15mm dwa tygodnie temu 21mm,miękka jest od bardzo dawna ale wcześniej utrzymywała się na poziomie 3cm.oczywiście luteina, magnez, leżenie. Jest szansa donosić ciążę do bezpiecznego terminu?
reklama
Hej 15 mm miałam w 26 tygodniu, w 30 miała tyle samo a w 31 trafiłam do szpitala i miała tylko 5 mm oczywiście miękka i rozwarcie na 1,5 cm. Założyli pessar i leżę w domu, jutro kończę 35 tydzień, także 2 tygodnie zostały do ściągnięcia i mogę rodzic także nic się nie martw będzie dobrzeDziewczyny jestem dzis po wizycie 32+1 szyjka 15mm dwa tygodnie temu 21mm,miękka jest od bardzo dawna ale wcześniej utrzymywała się na poziomie 3cm.oczywiście luteina, magnez, leżenie. Jest szansa donosić ciążę do bezpiecznego terminu?
Podziel się: