Aniteczka31
Fanka BB :)
Ale juz jestes daleko na prwno bedzie dobrzeNie mówi że nie ma lejka i rozwarcia tylko że sie skraca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale juz jestes daleko na prwno bedzie dobrzeNie mówi że nie ma lejka i rozwarcia tylko że sie skraca
Koleżanko czy Ty daleko mieszkasz od Warszawy bo mam straszna ochotę jak urodzimy spotkać się na kawę!!! Kurde podtrzymujesz mnie tu !!!❤
Jestem w 31 tygodniu teraz powiedział tylko żeby do kontroli za 3 tyg mi się zdajd że on tak mnie trzyma do 34 tyg żeby przyjąć mnie na odzial bo tam gdzie on pracuje nie przyjmują od 27 tyg do 34 chyba nie mają udziału tam takiego nie mówił nic o tych sterydach o pesserze też nic
Dzisiaj byłam zrobił wymaz i zobaczymy czy możemy pesser założyć mam nadzieję że dotrwam do 37 tyg ale strasznie kręgosłup mnie boli nisko normalnie czuje takie pulsacje oby te tygodnie szybko zleciały normalnie już nie daje rady w tym łóżku leżeć zamiast się cieszyć ciąża trzeba sie caly czas martwić nawet wyprawki nie mamNie chcesz skonsultować się z innym lekarzem?
Dzisiaj byłam zrobił wymaz i zobaczymy czy możemy pesser założyć mam nadzieję że dotrwam do 37 tyg ale strasznie kręgosłup mnie boli nisko normalnie czuje takie pulsacje oby te tygodnie szybko zleciały normalnie już nie daje rady w tym łóżku leżeć zamiast się cieszyć ciąża trzeba sie caly czas martwić nawet wyprawki nie mam
Wiele z Nas tutaj ma takie same myśli, nie martw się ja tak samo będę robiła swoją przez internet, bo na razie czekam i po 30 tygodniu będę ją kompletowaćDzisiaj byłam zrobił wymaz i zobaczymy czy możemy pesser założyć mam nadzieję że dotrwam do 37 tyg ale strasznie kręgosłup mnie boli nisko normalnie czuje takie pulsacje oby te tygodnie szybko zleciały normalnie już nie daje rady w tym łóżku leżeć zamiast się cieszyć ciąża trzeba sie caly czas martwić nawet wyprawki nie mam
Olać czarownice ale wiem jak to wku....a..I to jest najgorsze.. Ja od teściowej słuchałam tekstów na zasadzie 'Ja jak byłam w ciąży to normalnie pracowałam', 'A ja to musiałam się zająć dziećmi', 'A Ty to na prawdę tak musisz leżeć?'Dzisiaj wieczorem moja teściowa dzwoniła do mojego męża i dobrze że z nią nie gadałam, bo dostałaby ode mnie... zaczęła mówić mojemu mężowi, że przesadzam tak ciągle leżąc że on jest biedny bo tyle robi sam w domu wszystko itd a ja nic tragedia jakaś... a to że kiedyś wszystko ja zawsze robiłam, to co tam...
dobrze że chociaż moja mama nam podrzuca obiady co weekend na tydzień...
Ale się wkurzyłam, tu stres przed sobotnią wizytą i strach o małego...a ona dodaje swoje ehh...