Cudnie gratulacje! Odpoczywaj i ciesz się maleństwemDziewczyny ja mu po!!! Miałam poród ekspresowy o 7.30 odeszły wody o 11.00 rozkrecily mi się tak skurcze ze podobno z opuszka rozwarcia zrobiło się pelne w pare godzin i o 14.20 juz urodziłam siłami natury bez znieczulenia, musieli mnie naciac myślałam ze umre, darlam się w niebogłosy, nie chce nikogo straszyć po prostu mnie tak bolalo, nic mi nie pomagało, miałam same bóle krzyżowe. Ledwo żyje ale jestem szczęśliwa, dziękuje wszystkim za wsparcie i trzymanie kciukow!!!! Dacie wszystkie rade kochane!!!
reklama
Monikacyganiocha
Fanka BB :)
Jejku !!!! Gratulacje kochana ❤ tyle tygodni leżenia placzu gorszych dni a teraz samo szczęście! PowodzeniaDziewczyny ja mu po!!! Miałam poród ekspresowy o 7.30 odeszły wody o 11.00 rozkrecily mi się tak skurcze ze podobno z opuszka rozwarcia zrobiło się pelne w pare godzin i o 14.20 juz urodziłam siłami natury bez znieczulenia, musieli mnie naciac myślałam ze umre, darlam się w niebogłosy, nie chce nikogo straszyć po prostu mnie tak bolalo, nic mi nie pomagało, miałam same bóle krzyżowe. Ledwo żyje ale jestem szczęśliwa, dziękuje wszystkim za wsparcie i trzymanie kciukow!!!! Dacie wszystkie rade kochane!!!
G
Gratuluję zdrowia dla Ciebie i maleństwaDziewczyny ja mu po!!! Miałam poród ekspresowy o 7.30 odeszły wody o 11.00 rozkrecily mi się tak skurcze ze podobno z opuszka rozwarcia zrobiło się pelne w pare godzin i o 14.20 juz urodziłam siłami natury bez znieczulenia, musieli mnie naciac myślałam ze umre, darlam się w niebogłosy, nie chce nikogo straszyć po prostu mnie tak bolalo, nic mi nie pomagało, miałam same bóle krzyżowe. Ledwo żyje ale jestem szczęśliwa, dziękuje wszystkim za wsparcie i trzymanie kciukow!!!! Dacie wszystkie rade kochane!!!
Kurcze bywa roznie, staram się spac ile wlezie, czytam lub gram na komorce, jakos leci. Ale lekko nie jest, bo zero odwiedzin, zarcie slabe no i nuda doskwiera. Ale czego się nie robi dla dziecka. Po niedzieli zaczne odliczac do 32tc. Moze sie jakos dokulam choc do 34 najwazniejsze, ze Hanka wazy juz ponad 1kg, no i ze ten 30tc minie lada dzienA jak sobie dajesz radę w szpitalu te 4 tygodnie ? Ja mam wizytę w środę u swojego lekarza i wcześniej wspominał że gdyby coś wyszło nie tak to od 30 tygodnia kładzie mnie na szpital i czekamy do 34 tyg.
Puls do 105 uwaza sie za ok w ciazy, wg.mojej ginI jeszcze jedno pytanko odnośnie pulsu cisnienie mam dobre ale puls tak od 85-95 nie za wysoki ? Czuje nieraz jak mi serducho szybko bije...
Gratulacje zdrowka dla Ciebie i MaleństwaDziewczyny ja mu po!!! Miałam poród ekspresowy o 7.30 odeszły wody o 11.00 rozkrecily mi się tak skurcze ze podobno z opuszka rozwarcia zrobiło się pelne w pare godzin i o 14.20 juz urodziłam siłami natury bez znieczulenia, musieli mnie naciac myślałam ze umre, darlam się w niebogłosy, nie chce nikogo straszyć po prostu mnie tak bolalo, nic mi nie pomagało, miałam same bóle krzyżowe. Ledwo żyje ale jestem szczęśliwa, dziękuje wszystkim za wsparcie i trzymanie kciukow!!!! Dacie wszystkie rade kochane!!!
Gratuluje! A ile waży maleństwo?Dziewczyny ja mu po!!! Miałam poród ekspresowy o 7.30 odeszły wody o 11.00 rozkrecily mi się tak skurcze ze podobno z opuszka rozwarcia zrobiło się pelne w pare godzin i o 14.20 juz urodziłam siłami natury bez znieczulenia, musieli mnie naciac myślałam ze umre, darlam się w niebogłosy, nie chce nikogo straszyć po prostu mnie tak bolalo, nic mi nie pomagało, miałam same bóle krzyżowe. Ledwo żyje ale jestem szczęśliwa, dziękuje wszystkim za wsparcie i trzymanie kciukow!!!! Dacie wszystkie rade kochane!!!
Amnesia
Dziewczyny ja mu po!!! Miałam poród ekspresowy o 7.30 odeszły wody o 11.00 rozkrecily mi się tak skurcze ze podobno z opuszka rozwarcia zrobiło się pelne w pare godzin i o 14.20 juz urodziłam siłami natury bez znieczulenia, musieli mnie naciac myślałam ze umre, darlam się w niebogłosy, nie chce nikogo straszyć po prostu mnie tak bolalo, nic mi nie pomagało, miałam same bóle krzyżowe. Ledwo żyje ale jestem szczęśliwa, dziękuje wszystkim za wsparcie i trzymanie kciukow!!!! Dacie wszystkie rade kochane!!!
Gratulacje! Wreszcie możesz odetchnąć
Monikacyganiocha
A do kiedy będą Cię trzymać? Miałaś podawane sterydy na płucka ?Kurcze bywa roznie, staram się spac ile wlezie, czytam lub gram na komorce, jakos leci. Ale lekko nie jest, bo zero odwiedzin, zarcie slabe no i nuda doskwiera. Ale czego się nie robi dla dziecka. Po niedzieli zaczne odliczac do 32tc. Moze sie jakos dokulam choc do 34 najwazniejsze, ze Hanka wazy juz ponad 1kg, no i ze ten 30tc minie lada dzien
reklama
Powiedzieli mi, ze mogę urodzic bez skurczu, wiec pewnie nie wyjde do rozwiazania. Jak sie uda dociagnac do 37 to bedzie super, ale licze sie z tym, ze moze pojsc duzo szybciej. Na razie pessar lezy w szafce, nikt go nie chce poki co zalozyc (choc kazali kupic). Sterydy dostalam zaraz po przyjeciu (26+2).A do kiedy będą Cię trzymać? Miałaś podawane sterydy na płucka ?
Podziel się: