dzuliana95
Fanka BB :)
Powiedział za 3 tyg jak po 3 tyg nie skróci mi sie to będzie dobrze tak powiedziałKiedy masz następną wizytę? Kurczę musisz naprawdę oszczędny tryb życia prowadzić.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiedział za 3 tyg jak po 3 tyg nie skróci mi sie to będzie dobrze tak powiedziałKiedy masz następną wizytę? Kurczę musisz naprawdę oszczędny tryb życia prowadzić.
Kurczę może to jest inaczej kiedy jest już prawie 30 tydzień i te 1,8cm to nie jest tak strasznie u mnie się szybko wszystko działo ale wtedy to był niecały 22tydzPowiedział za 3 tyg jak po 3 tyg nie skróci mi sie to będzie dobrze tak powiedział
Ale masz już jedne tabletki na grzybicę więc bez sensu jeszcze drugie pchać .. to jest trochę dziwne jak dla mnieCzyli nic, żadnych objawów? Kurcze. To co ja mam zrobić jak mi ten mój piernik dawkowania nie wypisał. Muszę poczekać cały kolejny tydzień do wizyty. Ja to już nic nie rozumiem. Jak nie urok to..
Powodzenia, będzie wszystko okDziewczyny!!!! Rodze!! Wody mi odeszły!! Jestem w szpitalu, narazie 2cm rozwarcia podobno, boli jak cholera modlcie się za mnie i dziecko
Trzymam kciuki!!!!Dziewczyny!!!! Rodze!! Wody mi odeszły!! Jestem w szpitalu, narazie 2cm rozwarcia podobno, boli jak cholera [emoji31][emoji31][emoji31][emoji31]modlcie się za mnie i dziecko
Powodzenia !!! Jak już będziesz po pisz do nasDziewczyny!!!! Rodze!! Wody mi odeszły!! Jestem w szpitalu, narazie 2cm rozwarcia podobno, boli jak cholera modlcie się za mnie i dziecko
Powodzenia!!!Dziewczyny!!!! Rodze!! Wody mi odeszły!! Jestem w szpitalu, narazie 2cm rozwarcia podobno, boli jak cholera modlcie się za mnie i dziecko
Dziewczyny!!!! Rodze!! Wody mi odeszły!! Jestem w szpitalu, narazie 2cm rozwarcia podobno, boli jak cholera modlcie się za mnie i dziecko
Miałam dokładnie takie same zalecenia. Szyjkę 1.8 miałam w 26tc. W 29tc szyjka miała 1 cm i zrobiło się 1-1.5cm rozwarcie.. dotrwałam tak do 37+4 Jak ja poszłam do innego lekarza to już było tylko gorzej i baaaardzo tego żałowałamTylko luteina dopochwowa duphaston magnes i leżenie ale nawet nie mówił żeby leżeć cały czas tylko sie oszczędzać muszę chyba do innego lekarza iść skonsultować