Nie no ciuszki już kupione... Czekają w szafce na pranie szaleje od połówkowych z zakupami jeszcze i tak kilka rzeczy zamówię w tym tyg i stop brak wózka fotelika itd. Ale to kiedyś po wizycie muszę stacjonarnie pooglądać w sklepie, boję się w ciemno kupićJa też czekam do 30 tygodnia i zaczynam szał z kupowaniem ciuszków!!! Już nie mogę się doczekać
reklama
Amnesia
Fanka BB :)
Teraz jak bede u lekarza muszę podpytac moja ma 1cm i lejkowate miękke ujście. Ja to tak rozumiem że jest tylko 1cm a potem już zaczyna się ten kanał szyjki i do tego jest miękka.
To i ja muszę swojego w poniedziałek zapytać, bo już nic nie rozumiem
Monikacyganiocha
Oj jak ja bym chciała 30 tydzień a to tyle jeszcze ! Ale mam plan już wyliczylam że 30 tydz zaczynam w sobotę mąż kupuje sobie jakąś wódkę lub whyski a mi wino bez Alko lub piwa !!! I normalnie pijemy cała noc !!!
Hehe imprezka na całegoOj jak ja bym chciała 30 tydzień a to tyle jeszcze ! Ale mam plan już wyliczylam że 30 tydz zaczynam w sobotę mąż kupuje sobie jakąś wódkę lub whyski a mi wino bez Alko lub piwa !!! I normalnie pijemy cała noc !!!
Monikacyganiocha
A jak ja urodze i ściągnę pokarmu na 2 dni to dopiero zaszaleje przez te nerwy ten strach !!! oj tak
Moja znajoma nawet na wakacje pojechała po założeniu szwu a leżała tylko tyle co w szpitalu, potem funkcjonowała normalnie.No kurde przeczytałam już cały Internet i naprawdę niektóre dziewczyny z naprawdę krótka szyjka oszczędzają się, nie dzwigaja nie robią zakupów ale FUNKCJONUJA! Ja tu nie mówię o spacerach po 2 km praniu prasowanie tylko o lekkiej normalności. Mi lekarz tak nagadał że ja boję się iść nawet siku A jak się kapie to może z 5min i to co 2 dzień
Amnesia
Moja znajoma nawet na wakacje pojechała po założeniu szwu a leżała tylko tyle co w szpitalu, potem funkcjonowała normalnie.
To co ona tę szyjkę ze stali miała? Ja też chcę
Nie wiem. Lekarz nie kazał jej leżeć, a ona podeszła do tego na luzie. Uznała, że to jest wystarczające zabezpieczenie. Trochę ekstremalnie, ale w sumie nic się nie stało i urodziła w terminie.To co ona tę szyjkę ze stali miała? Ja też chcę
reklama
Tylko to jest już loteria...kazdy organizm inny i różnie reaguje. Ja bym się jednak nie odważyła ryzykowaćNie wiem. Lekarz nie kazał jej leżeć, a ona podeszła do tego na luzie. Uznała, że to jest wystarczające zabezpieczenie. Trochę ekstremalnie, ale w sumie nic się nie stało i urodziła w terminie.
Podziel się: