Może się zwyczajnie spocilas?To było toakie dziwne bo troche poukladalam rzeczy ( i potem stwierdziła ze wracam do leżenia i tak juz leżała od 6 do 23 w międzyczasie wzielam luteine i ok tej 23 wstałam na siku i zczailam się ze mam jakąś mokra plamę na tylku, ale cantralnie na tylku zaczęłam sie dotykać ale wszedzie było sucho (( juz wyslalm męża po te paski na wody płodowe a ogolnie umieram ze strachu nie spalam prawie cala noc (
Nigdzie nie maja tych testow i papierkow maz był w 3 aptekach no to pozostaje mi się obserwować i modlić
reklama
KiniakB
Fanka BB :)
Nie mam pojęcie nigdy mi się cos takiego nie zdarzało do tego mam te bóle po bokach leże i się nie ruszam czekam na rozwój sytuacjiMoże się zwyczajnie spocilas?
akacjova89
Spokojnie, pewnie to fałszywy alarmNie mam pojęcie nigdy mi się cos takiego nie zdarzało do tego mam te bóle po bokach leże i się nie ruszam czekam na rozwój sytuacji
wiola0904
kochana w rossmannie sa testy na infekcje pochwy... ja ostatnio nimi sprawdzałam czy wody nie sączą się. wkładki trzeba zamowic na internecie bo neistety w wiekszosci aptek przynajmniej u mnie nie maja pojecia w ogole, ze takie istnieja. ja jestem w 25tyg ciazy i od 2 tygodni caly czas mam mokrą wkładke. byłam u pani ginekolog i okazało sie, ze nie trzymam moczu. za kazdym razem gdy wstaję z łozka, krzesła, kanapy czy sedesu wylatuje 2-3 krople.To było toakie dziwne bo troche poukladalam rzeczy ( i potem stwierdziła ze wracam do leżenia i tak juz leżała od 6 do 23 w międzyczasie wzielam luteine i ok tej 23 wstałam na siku i zczailam się ze mam jakąś mokra plamę na tylku, ale cantralnie na tylku zaczęłam sie dotykać ale wszedzie było sucho (( juz wyslalm męża po te paski na wody płodowe a ogolnie umieram ze strachu nie spalam prawie cala noc (
Nigdzie nie maja tych testow i papierkow maz był w 3 aptekach no to pozostaje mi się obserwować i modlić
Załączniki
Feline88
Kup paski testowe w aptece, np. Saugella. Chociaż któras z dziewczyn niedawno pisała, że podały fałszywy wynik.
Też miałam taka sytuację, ale było wszystko ok. Ja mam bardzo intensywna, wodnista wydzielinę od wielu tygodni, dosłownie leje się ze mnie czasami ciurkiem, chociaż luteiny już nie biorę.
Tak to ja - wkładka się zabarwiła na niebiesko .
Od razu do szpitala ponad 100 km , ze sączą się wody .
Na miejscu okazało się , ze nie
Ginekolog powiedział żebym wyrzuciła te wkładki .
A jak wody się leja to naprawdę to czuć .
KiniakB
Feline88
Na izbie lekarka mi je po prostu głęboko włożyła i chwile potrzymała .
reklama
Pszczoła2020
Da się nie zauważyć. Mi się sączyły 2 dni, ciurkało po kilka kropelek jak wstawałam z łóżka. Przebicie było gdzies wysoko. Nawet lekarz na wizycie na którą od razu się zapisałam nie był pewny czy to wody bo skończyły mu się testy. Wysłał mnie do szpitala żeby na ip sprawdzili testami. Też nie byli pewni ale zostawili mnie na oddziale. No a wtedy tak się zestresowałam że zaczęły się skurcze. Finalnie następnego dnia miałam oksytocynę i dopiero po mało przyjemnym badaniu położnej poleciały wody.Nie da się nie zauważyć jak odchodzą wody tez mi się wydawało , ze nie zauważę . Ale mnie obudziły rano . Zabolał mnie brzuch jak okres - tak mocno i wylała się szklanka wody na początku myślałam , ze się posikalam wstałam i szłam do łazienki i zakapalam pol domu i później już lały się cały czas . Przy badaniu w szpitalu zalały lekarza
Podziel się: