reklama
Pięknie, czy jak dobije do 2 kg będziecie mogły razem wrócić do domu...?Moja córa już duża! 1410!
Rośnie jak na drożdżach, ani sie nie obejrzysz a będziecie razem! Juz blisko! Najważniejsze ze jest bezpieczna.Moja córa już duża! 1410!
Prywatnie cos znajdziesz, ja tez prywatnie chodzę, dr. W maseczce wiec czułam sie w miarę bezpiecznie.Szukam jakiegoś prywatnego ginekologa moja przychodnia zmaknieta nic mi nie zostaje jak zmiana lekarza
Alleksandra20
Fanka BB :)
Ona będzie mogła o ile będzie samodzielnie oddychała i piła z butelki jednocześnie. Ja jestem w domu... Bez niej...Pięknie, czy jak dobije do 2 kg będziecie mogły razem wrócić do domu...?
Tylko mleko przyjmują
akacjova89
Fanka BB :)
Dziewczyny, ja na porodówce. W nocy zaczęły się sączyć wody płodowe, przy przyjęciu do szpitala 3 cm rozwarcie. Trzymajcie kciuki
PowodzeniaDziewczyny, ja na porodówce. W nocy zaczęły się sączyć wody płodowe, przy przyjęciu do szpitala 3 cm rozwarcie. Trzymajcie kciuki
Cierpliwości...Ona będzie mogła o ile będzie samodzielnie oddychała i piła z butelki jednocześnie. Ja jestem w domu... Bez niej...
Tylko mleko przyjmują
Powodzenia [emoji123][emoji123][emoji123]
Dziewczyny, ja na porodówce. W nocy zaczęły się sączyć wody płodowe, przy przyjęciu do szpitala 3 cm rozwarcie. Trzymajcie kciuki
reklama
JoannaMiki
Zaciekawiona BB
Dziewczyny czy Wy tez czujecie jak Wasze maleństwo się rusza ze sprawia wrażenie jakby miało zaraz raczki na wierzch wystawić ?
Podziel się: