Feline88
Fanka BB :)
Na czczo 89,po godzinie 143, po dwóch 163
No ostatni przekroczony - witaj w grupie . Każde przekroczenie to cukrzyca ciążowa
90/180/153 - według normy .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na czczo 89,po godzinie 143, po dwóch 163
Badanie laboratoryjne, wymaz z pochwy.Co to jest stopień czystości?
No to będzie... Jakoś ta trzustka nie daje rady zbic po 2h. Albo do powtórki albo na dietę KochanaNa czczo 89,po godzinie 143, po dwóch 163
Badanie labolatoryjne, wymaz z pochwy.
Stopnie czystości pochwy
Czystość pochwy to jedno z częściej wykonywanych badań ginekologicznych. Jest to badanie laboratoryjne, podczas którego za pomocą mikroskopu ocenia się rozmaz z...www.google.com
A Ty możesz się z lekarzem jakoś skontaktować telefonicznie? Więzadła na plecach raczej nie...Dziewczyny ale mnie cos boli po bokach brzucha i z tylu plecow... Czy wiezadla moga tak bolec?? To jest juz nieustanne.. Boje sie jak cholera.. W szpitalu tez miewalam takie bole dawali mi albo dodatkowa nospe albo paracetamol juz nie wiem co mam robic
Bo nie każdy ma sprzęt w gabinecie chyba? U mnie on pobiera i sobie bada dalej a położna w tym czasie hop na mikroskop i za chwilę wiemy.Nigdy go nie miałam . Szkoda , że mój ginekolog go nie robi - takie leczenie w ciemno globulkami
Dzięki za artykuł, coś nowego dla mnie. Jak to się ma do luteiny? Tam było napisane że na kilka dni wcześniej trzeba odstawić leki dopochwowe...Badanie labolatoryjne, wymaz z pochwy.
Stopnie czystości pochwy
Czystość pochwy to jedno z częściej wykonywanych badań ginekologicznych. Jest to badanie laboratoryjne, podczas którego za pomocą mikroskopu ocenia się rozmaz z...www.google.com
Jaki masz ten wynik?ale jeśli jest poza normę to na pewno bedziesz miała zdiagnozowaną cukrzycę i będziesz musiała przejść na dietę i kontrolować cukier.Ja mam pytanie do dziewczyn z cukrzycą... Otóż robiłam dzisiaj ogtt i tak wynik na czczo ok, po godzinie też ok a dwóch nieco podwyższony... Czy mam się już oswajać z pomiarem cukru? Czy jeden niepoprawny wynik diagnozuje już cukrzycę?
O patrz, nic mi nie mówił, może chodzi o te odgrzybicze i przeciwbakteryjne. Ja intuicyjnie dwa dni przed wizytą zmieniam lutkę na doustną.Dzięki za artykuł, coś nowego dla mnie. Jak to się ma do luteiny? Tam było napisane że na kilka dni wcześniej trzeba odstawić leki dopochwowe...
Jak wczoraj nie wzięłam luteiny to dzisiaj rano sprawdzałam pH i było kwaśne