Magdalenka16
Fanka BB :)
Moje łydki tez się takie flaki zrobiły...a nogę w kostce to mam tak chuda ze aż brzydko. Ręce jak patyki .wszystko takie bez mięśni :/ w szpitalu jak leżałam to bardziej mnie wszystko bolało. W domu też boli ale nie jest jeszcze tak źle oby tylko tak dalej było. Najważniejsze że mogę sama do wc chodzić a nie musze 'pod siebie' robić i to jeszcze w szpitalu. Ale pewnie i to musiałabym znieść. Mam nadzieje ze wytrwam tak jeszcze w domu z 6 tygodni conajmniej !!!! A najlepiej to do 37 tc choć to w naszym przypadkach takie mało realne. Jedne historie pokazują ze się da tj Cookies a drugie ze nie tj. Mahoska.No ja juz tak ćwiczę a ostatnio mąż mi nawet masaż zrobił... Moje lydki są jak flaki u leciwej babci. Najgorsze ze zaczynają mnie bolec plecy i ciężko znaleźć dobra pozycje do leżenia... Już mam takie kombinacje z poduszkami żeby nie leżeć w jednej tylko pozycji. Ty już zaprawiona w boju jesteś, tyle tygodni leżenia. Ja ci prawda też już sporo ale tak plackiem to tak naprawdę od 2,5 tygodnia, od szwu...