akacjova89
Fanka BB :)
Myślę, że każdy zachowałby się tak samoDzięki dziewczyny dla dobre słowa . Człowiek panikuje - pierwsze dziecko i nie ma pojęcia co i jak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślę, że każdy zachowałby się tak samoDzięki dziewczyny dla dobre słowa . Człowiek panikuje - pierwsze dziecko i nie ma pojęcia co i jak
Nie rób niczego z poczucia obowiązku jeśli czyjesz że to ryzykowne. Przy córce leżałam i jakoś tak znajomi z daleka do nas przyjechali. Niby miałam przy nich leżeć ale strasznie niezręcznie było. Cały wieczór byłam pomiędzy "nie będę leżeć jak wszyscy siedzą, na pewno nic się nie stanie, nie będę się wygłupiac" a "muszę leżeć bo lekarz kazał". Dużo nerwów mnie to kosztowało.Dziewczyny jutro mam urodziny. Maz przyszedl do domu i pyta mnie co mysle o tym zeby jego siostra i jej chlopak jutro do nas przyszli... Szczerze mu powiedzialam, ze ja nie chce nikogo na moje urodziny.., zle sie z tym czuje ze leze a oni beda siedziec :/ nie oswoilam sie jeszcze z sytuacja i chcialam spedzic na spokojnie. Szczerze to glupio sie jakos teraz czuje ze odmowilam.. , ale to moje urodziny i nie chce ich spedzac w taki sposob :/ co wy o tym myslicie? Wam tez by bylo tak dziwnie? U mnie jutro 23+0 tc ❤
Dziewczyny jutro mam urodziny. Maz przyszedl do domu i pyta mnie co mysle o tym zeby jego siostra i jej chlopak jutro do nas przyszli... Szczerze mu powiedzialam, ze ja nie chce nikogo na moje urodziny.., zle sie z tym czuje ze leze a oni beda siedziec :/ nie oswoilam sie jeszcze z sytuacja i chcialam spedzic na spokojnie. Szczerze to glupio sie jakos teraz czuje ze odmowilam.. , ale to moje urodziny i nie chce ich spedzac w taki sposob :/ co wy o tym myslicie? Wam tez by bylo tak dziwnie? U mnie jutro 23+0 tc [emoji173]
Doskonale to rozumiem. Moje problemy z szyjka zaczęły się 19go grudnia przed samymi świętami. Musialam iść do szpitala i mężowi zapowiedziałam żeby nikt do mnie nie dzwonił i mnie nie odwiedzał. Tylko on i córeczka. Święta spędziłam w domu ale samotnie bo ciągle płakałam .. a sylwestra spędziłam w szpitalu. Siostry męża wiem ze maja mi to za złe ale ja mam to gdzieś. Po rozmowie z jedną z nich to czułam się gorzej tylko bo zamiast pocieszyć to powiedziała ze lekarze w szpitalu w którym mam rodzic to konowały żebym zmieniła lekarza i wogóle ze raczej nie dotrzymam do końca ciąży. Wiec juz z nią nie gadam :/Dziewczyny jutro mam urodziny. Maz przyszedl do domu i pyta mnie co mysle o tym zeby jego siostra i jej chlopak jutro do nas przyszli... Szczerze mu powiedzialam, ze ja nie chce nikogo na moje urodziny.., zle sie z tym czuje ze leze a oni beda siedziec :/ nie oswoilam sie jeszcze z sytuacja i chcialam spedzic na spokojnie. Szczerze to glupio sie jakos teraz czuje ze odmowilam.. , ale to moje urodziny i nie chce ich spedzac w taki sposob :/ co wy o tym myslicie? Wam tez by bylo tak dziwnie? U mnie jutro 23+0 tc ❤
Zrób tak, żebyś Ty się czuła komfortowo. To Twoje święto, nie ich I niech Ci nie będzie głupio, bo nie ma powodu. Spokojnych urodzin życzęDziewczyny jutro mam urodziny. Maz przyszedl do domu i pyta mnie co mysle o tym zeby jego siostra i jej chlopak jutro do nas przyszli... Szczerze mu powiedzialam, ze ja nie chce nikogo na moje urodziny.., zle sie z tym czuje ze leze a oni beda siedziec :/ nie oswoilam sie jeszcze z sytuacja i chcialam spedzic na spokojnie. Szczerze to glupio sie jakos teraz czuje ze odmowilam.. , ale to moje urodziny i nie chce ich spedzac w taki sposob :/ co wy o tym myslicie? Wam tez by bylo tak dziwnie? U mnie jutro 23+0 tc ❤