reklama
akacjova89
Fanka BB :)
RewelacjaZobacz załącznik 1080821
Oto ta karuzela..może któraś z was zainspiruje i postanowi takie coś zrobić - czas super leci!
Śliczne! Chyba te zo tym pomyślę jakie przybory na początek polecasz? Szydelkowalam chyba na technice w podstawówce... Ale pewnie na YouTubie są jakieś kursy przyspieszoneZobacz załącznik 1080821
Oto ta karuzela..może któraś z was zainspiruje i postanowi takie coś zrobić - czas super leci!
akacjova89
Oj tak koniecznie nam coś poleć Chociaż ja to mam raczej 2 lewe ręce do takich rzeczyŚliczne! Chyba te zo tym pomyślę jakie przybory na początek polecasz? Szydelkowalam chyba na technice w podstawówce... Ale pewnie na YouTubie są jakieś kursy przyspieszone
Feline88
Dziewczynki jestem - wszystko w porządku - to nie wody . Zbadali mnie i puścili do domu . Według pani , która mnie przyjmowała szyjka w porządku. Mam się oszczędzać , ale nie muszę już tak leżeć i mam odstawić już luteinę . Także wracam do domu - a mam 80 km [emoji846] dzięki za wsparcie [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
akacjova89
Ufff to dobrze ze wszystko w porządku... Jednak takie testy też potrafią porządnie nastraszyć :/Dziewczynki jestem - wszystko w porządku - to nie wody . Zbadali mnie i puścili do domu . Według pani , która mnie przyjmowała szyjka w porządku. Mam się oszczędzać , ale nie muszę już tak leżeć i mam odstawić już luteinę . Także wracam do domu - a mam 80 km [emoji846] dzięki za wsparcie [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️Zobacz załącznik 1080850
Magdalenka16
Widzisz juz lepiej nie zakładaj wkładki na nocDziewczynki jestem - wszystko w porządku - to nie wody . Zbadali mnie i puścili do domu . Według pani , która mnie przyjmowała szyjka w porządku. Mam się oszczędzać , ale nie muszę już tak leżeć i mam odstawić już luteinę . Także wracam do domu - a mam 80 km [emoji846] dzięki za wsparcie [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️Zobacz załącznik 1080850
KundaKunda
Super wieści Cieszę się bardzoDziewczynki jestem - wszystko w porządku - to nie wody . Zbadali mnie i puścili do domu . Według pani , która mnie przyjmowała szyjka w porządku. Mam się oszczędzać , ale nie muszę już tak leżeć i mam odstawić już luteinę . Także wracam do domu - a mam 80 km [emoji846] dzięki za wsparcie [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️Zobacz załącznik 1080850
@Mahoska ja pamiętałem, że babcia mnie uczyła jak miałam kilka lat ale wszystko zapomniałam..nawet nie wiedziałam jak szydełko trzymać
@akacjova89 tez mi się tak wydawało..
Tutaj macie filmiki z których się uczyłam:
Na początek wystarczy szydełko i włóczka jeśli będziecie chciały wiedzieć cos wiecej to piszcie priv (nie chce tu zbytnio zaśmiecać tematu szydełkowaniem )
@akacjova89 tez mi się tak wydawało..
Tutaj macie filmiki z których się uczyłam:
reklama
Podziel się: