reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Rano szybką toaleta, wieczorem prysznic, pewne rzeczy można zrobić na leżąco albo siedząc np.paznokcie jak ktoś bardzo chce. Mnie o dziwo włosy się nawet mniej przetłuszczają i myje je raz na kilka dni... Dziewczyny powiem Wam,że po sikaniu do basenu w szpitalu i myciu zębów w kubku oraz podmywaniu się na basenie szpitalnym, to leżenie w domu to luksus. Będziecie się pielęgnować i robić na bóstwo później, teraz zacisnąć trzeba zęby dla wiadomego celu... Mój mąż mówi że wyglądam dobrze a nawet jeśli kłamie to dobrze mu to wychodzi 🤣

reklama
Wczoraj jak wrocilam do domu, to przeryczalam mezowi pol wieczoru..nie moglam sie opanowac :/ nawet juz pomyslalam ze mam jakies schizy po tej luteinie, a dzis czuje sie tak niekobieco leze na tym wyrku i czuje sie tak strasznie, wstaje co do lazienki czy zrobic sobie herbate jak meza nie ma. Wy sie tez tak czujecie? Jak pomysle ze to jeszcze tyle miesiecy😥
Jesteś teraz właśnie apogeum kobiecości.. Ciężko Ci, jednak Twój brzuch i z twoje piersi tylko w tym stanie są takie jakie są. Oddziel trud leżenia w ciąży od bycia kobietą, matką, Wenus płodności.
Ja myje głowę w dni w które mam wizyty i jak już wstyd męża do łóżka wpuścić.
A co do tych miesięcy które nam zostały. Z całego życia które przed nami i z życia naszych dzieci to to jest jakiś ułamek. Jak godzina z tygodnia. Patrz w przyszłość. Ja sobie wyobrażam jak minie to leżenie, ta cukrzyca i na spacerze zjem nad wózkiem chamskiego kebaba i popiję spritem albo colą

Ja właśnie mam dokładnie tak samo. Mąż pracuje po naście godzin plus ogarnięcie domu, jedzenia, psa a ja leżę zaniedbana jak ta kłoda
Mój jeszcze wozi moje dziecko do szkoły, pomaga starym rodzicom. Ale nie leżysz bo lubisz. Robisz coś wielkiego i praca męża to jest jego wkład w donoszenie tej ciąży. Same nie zajdziemy w ciążę i same jej nie donosimy.

Ja się śmieje, że mój mąż tak ogarnia wszyysko, że później to ja mu do niczego nie będę potrzebna, sam sprząta, pierze, gotuję ogarnia przedszkolaka... W domu jest większy porządek niż kiedykolwiek...jak facet chce to potrafi.

Ja się śmieje, że mój mąż tak ogarnia wszyysko, że później to ja mu do niczego nie będę potrzebna, sam sprząta, pierze, gotuję ogarnia przedszkolaka... W domu jest większy porządek niż kiedykolwiek...jak facet chce to potrafi.
A to nie, to bez przesady, mój nie potrafi tak jakbym chciała. Ale robi co może i jakoś dociągniemy.

Wchodzę a tu 9.powiadomień. Śmiejecie się z mojego kebaba😁😂

A bo już mam dość tego zdrowego odżywiania, cukrzycy i mierzenia w kółko. Jeszcze od 26tc cukrzyca to ja rozumiem. Ale żeby tak od 7tc to przepraszam bardzo ale jak na mnie jedną to trochę za dużo atrakcji. Szyjka i szew, krzepliwosc,cukrzyca. Odjazd

reklama
A bo już mam dość tego zdrowego odżywiania, cukrzycy i mierzenia w kółko. Jeszcze od 26tc cukrzyca to ja rozumiem. Ale żeby tak od 7tc to przepraszam bardzo ale jak na mnie jedną to trochę za dużo atrakcji. Szyjka i szew, krzepliwosc,cukrzyca. Odjazd

Kochana to tak jak ja - tez od 7 tygodnia . Chociaż nie powiem zdarzyły mi się oszustwa [emoji3][emoji3][emoji3]a co ciekawe cukier wtedy był w normie 🤣🤣🤣
Cukrzyca , tarczyca , szyjka , pępowina dwunaczyniowa , mięśniak 🤣[emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji2]🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣[emoji23]możemy sobie podać ręce [emoji23]

Do góry