Magdalenka16
Fanka BB :)
Dziękuję Wam za wsparcie jesteście super pocieszycie w trudnych chwilach.. ciekawe jak Cookie? ma już tego wszystkie problemy za sobą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiem Ci ze ja bym chciała coś pozytywnego usłyszeć od swojego lekarza a jak widzę jego niepokój to mnie czasem dobija... Z kolei ordynator, kolega mojego lekarza, który mi szew zakładał, to z uśmiechem na twarzy mówił, że widział gorsze sytuację a i tak 90% kobiet donosiło... I żebym tak tymi zakażeniami po szwie się przejmowała... Koleś słynie z tego że zakłada szwy gdy inni się boją... Więc w jednej sprawie dwa podejściaMusze się z tym przespać. Myślę by pójść skontrolować do innego lekarza. Gdyby nie ta szyjka to już dawno bym gdzieś pojechała. Ale musialabym jechać jakieś 50 km do innego a nie chce w moim stanie narażać tej szyjki. Nie wiem co robić. Mój lekarz jest ordynatorem i doświadczenie ma. To nie jest młody lekarz. Chciałabym mu ufać bo on mówi ze będzie ok. Ale jak czytam Was i to jak macie prowadzone ciążę i jakie podejście mają Wasi lekarze do szyjek to wtedy się martwię. On sam powiedział ze miał wiele ciąż z problemami z szyjka ale nigdy nie zdążyli u się aby która pacjentka nie donosiła ciąży. ZA miast spać w nocy to będę myśleć.
Po 1h było 220, po 2 h 188Tez miałaś takie wysokie cukry po 2 godzinie?
Ja mam wózek i łóżeczko po córce a jeżeli chodzi o inne rzeczy np ubrania, kosmetyki to brak i chyba zostanie mi kupowanie przez internet bo w każdej chwili grozi mi poród A miałam plany że od 30 tygodnia będę sobie ogarniaćA czy coś juz macie kupione dla dzidziusia? Macie wyprawkę dla dziecka i siebie?ja się wam przyznam że nie mam nic a nic. .. boje się cokolwiek kupować żeby nie zapeszyc. Zerknelam tylko raz na wózki i jest tego taki wybór ze szok. Macie już upatrzone modele?
A czy coś juz macie kupione dla dzidziusia? Macie wyprawkę dla dziecka i siebie?ja się wam przyznam że nie mam nic a nic. .. boje się cokolwiek kupować żeby nie zapeszyc. Zerknelam tylko raz na wózki i jest tego taki wybór ze szok. Macie już upatrzone modele?
Biedne jesteście z tymi cukrami i hormonami. Ale silne z Was kobietki - podziwiam Was [emoji173]️
Ja na razie nie mam wiele ogarniętego, tylko używane ciuszki i pieluszki wielorazowe dla małego, dla siebie nic (oprócz koszul do karmienia, które kupiłam już na początku II trymestru, bo wygodnie mi się w nich śpi). Ale pewnie dlatego, że póki co u mnie jest stabilnie. Jak na kolejnej wizycie okaże się, że szyjka znowu się dużo skróciła, to wtedy znając mnie będę panikować i szybko kupować wsio [emoji12]
Teraz ciągle mi się wydaje, że jeszcze 3 miesiące przede mną.. Jutro u mnie 26+0 [emoji173]️
Ja mam 90% rzeczy skompletowanych, na dniach będę pakować torbę do szpitala. Brakuje mi Chodzenia po lumpach, przed tematami szyjki to była dla mnie duża rozrywka Teraz rekompensuje sobie zakupami przez internet. Jutro 33tc+1.