reklama
Alleksandra20
Fanka BB :)
A za mną ciężka noc. Tak nisko kopało mnie dziecko.. Głupie uczucie że szew rozkopie, tak nisko je czułam.
Alleksandra20
U mnie w 38 tc zdjęcie pessara i decyzja kiedy cc
Myszka123456
Zaciekawiona BB
Mój dr mowil. Ze parę dni obserwacji i dopiero bd decyzja czy idę do domu czy zostaje.. Wiec nic nie wiadomo... I ta niepewność taka wkurzająca. Z lekow została mi tylko luteina i aspargin...
Cookie_
Moderator
Znam to masz wrażenie, że Ci dołem rączkami grzebie Moja kopie nogami a głowa w zebra uderza.A za mną ciężka noc. Tak nisko kopało mnie dziecko.. Głupie uczucie że szew rozkopie, tak nisko je czułam.
Ostatnia edycja:
Alleksandra20
dobrze ze mi to piszesz. Ja niby wiem że to takie jest, ale cała noc mi się śniło że mi szew pęka i zaraz urodze. Jakoś mi wolno płynie czas, ciągle myślę że się pomyliłam w liczeniu. A to ciągle 22+4..Znam to
akacjova89
Też dobrze znam to uczucie. Mam czasami wrażenie, że mała zaraz nogę wysadzi Ja sobie wtedy podkładam poduszkę żeby mieć biodra wyżej i pomaga.A za mną ciężka noc. Tak nisko kopało mnie dziecko.. Głupie uczucie że szew rozkopie, tak nisko je czułam.
Alleksandra20
Ja niestety dostaje wtedy świra bo mi się kojarzy z uczuciem jak miałam córkę w kanale rodnym wstawioną w 30tc przy zerowej szyjceTeż dobrze znam to uczucie. Mam czasami wrażenie, że mała zaraz nogę wysadzi Ja sobie wtedy podkładam poduszkę żeby mieć biodra wyżej i pomaga.
akacjova89
A było już ulozone główka do dołu?Ja niestety dostaje wtedy świra bo mi się kojarzy z uczuciem jak miałam córkę w kanale rodnym wstawioną w 30tc przy zerowej szyjce
reklama
Alleksandra20
Tak. Nie można było oszacować dokładnie wagi bo spojenie łonowe zasłaniało. Tylko kość udową mierzyli. Już się od wtedy nie ruszałam poza jedna wizytą w łazience dziennie.A było już ulozone główka do dołu?
Dziś dziecko mało się rusza aż się martwię.. Jakiś kryzys mam.
Podziel się: