Gratuluję, zawsze to kolejny dowód, że można dotrwać do końca Ja stawiam sobie małe cele, termin porodu mojego młodszego syna już minął, starszy urodził by się w ten piątek. Jak wytrwam do soboty 33 tc +1 to będzie moja najdłuższa ciąża ale oczywiście celem jest 37 tc, tylko, że u mnie na pewno cesarka.Hej. Dotrwalam do końca ,Leki odstawiłam w 36 tygodniu.Finalnie urodziłam 40+2 ,zastanawiano się czy nie będzie wywoływane za kilka dni. Poród express. O 9 dostałam nieregularnych skurczy. O 12.30 podjechaliśmy na IP sprawdzić czy to już i okazało się że już jest prawie pełne rozwarcie. O 14 było po wszystkim 3830 gram i 52 dl. 10 pkt
reklama
Alleksandra20
Fanka BB :)
Brawo Mamunia! Gratulacje!Hej. Dotrwalam... 3830 gram i 52 dl. 10 pkt
Alleksandra20
Meg mam tą samą taktykę. Teraz odliczam do 30tc. Potem do Wielkanocy, potem do 36. Zobaczymy.
Vanilia120
A mój Synek ma prawdopodobnie rumień zakaźny... Kur.... Jak nie moja szyjka to jakiś rumień. Z tego co czytam to niebezpieczny w ciąży. Dzwoniłam do mojej ginekolog ale narazie nie odbiera i nie odp na sms
akacjova89
Gratulacje! Takie historie pokrzepiaja nasze duszeHej. Dotrwalam do końca ,Leki odstawiłam w 36 tygodniu.Finalnie urodziłam 40+2 ,zastanawiano się czy nie będzie wywoływane za kilka dni. Poród express. O 9 dostałam nieregularnych skurczy. O 12.30 podjechaliśmy na IP sprawdzić czy to już i okazało się że już jest prawie pełne rozwarcie. O 14 było po wszystkim 3830 gram i 52 dl. 10 pkt
akacjova89
A mam jeszcze pytanie. Czy szyjka skrocila Ci się na pewnym etapie ciąży i już później zatrzymała do porodu czy skracanie postępowało w czasie? Czy to napinanie brzucha uytrzymywalo się do końca ciąży?Hej. Dotrwalam do końca ,Leki odstawiłam w 36 tygodniu.Finalnie urodziłam 40+2 ,zastanawiano się czy nie będzie wywoływane za kilka dni. Poród express. O 9 dostałam nieregularnych skurczy. O 12.30 podjechaliśmy na IP sprawdzić czy to już i okazało się że już jest prawie pełne rozwarcie. O 14 było po wszystkim 3830 gram i 52 dl. 10 pkt
Alleksandra20
Czyżby Magdalenka wyszła ze szpitala i zapomniała o nas? Czy należy się o nią martwić... Czy coś przegapilam?
akacjova89
No właśnie nie ma od niej odzewu w ostatnim czasie :/
reklama
Alleksandra20
Szczegółowo raczej nie. Ale ja jak jestem juz przemeczona to czuję, że mam wszystko niżej i pulchne. Natomiast długości i zamknietosci nie i lepiej tak głęboko nie zaglądać.Hej
Czy podczas aplikowania Luteiny dopochwowe idzie wyczuć czy coś się dzieje z szyjka??
Podziel się: