akacjova89
Fanka BB :)
Super, to już bliziutko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To też juz bliziutko 2700 to chyba wcale nie tak mało Moja dzisiaj wazona, 1260 a 28 TC.Ja 35+4 i za tydz idę na szpital.... Zobaczymy kiedy sciagna niech trzymają nawet do 38 byle mala rosła bo narazie marne 2700.wody troxhe poszły do góry, zrobiło się nadciśnienie.. Nie jest nudno!
No! Wiedziałam, że będzie okHej.usg mówi że niunia ma się dobrze i nie widać jej nic co by jakoś pasowało do tej pappy okrutnej. Chyba mogę o tym zapomnieć i zostawić to daleko za sobą. Wiadomo, cień tego zostaje, ale jestem szczęśliwa, że w usg wszystko gra.
Myszka 2700 to nie tak marnie. Moja 2500 ma już 146cm wzrostu i strasznie się mądrzy..
UffNo! Wiedziałam, że będzie ok
Tak, dzisiaj dobry humor, bo sytuacja stabilna, ale do końca jeszcze dluuuga droga.Uff
Ty widzę też uśmiechnięta?