akacjova89
Fanka BB :)
Jeśli usg było ok, to myślę, że nie ma czym się zbytnio martwić. Jak wiadomo pappa to statystyka, może namacic w głowie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj namąciła... Mimo wiedzy jednak emocje są.Jak wiadomo pappa to statystyka, może namacic w głowie.
Tak, ja tak mam, też się zastanawiałam skąd to się bierze :/Dziewczyny czy macie czasami takie uczucie nie bólu czy skurczów, ale jakby ktoś "skopał" dosłownie Wam krocze? Ostatnio miewam takie dziwne uczucie przy poruszaniu się.
No to ładnie się trzyma oby tak dalej U mnie wizyta też w tym tyg i zobaczymy jak sytuacja.Dziewczyny, ja już po wizycie u lekarza. Szyjka dzięki Bogu bez zmian, od 4 tygodni utrzymuje się na poziomie ok 2,5 cm. Kolejna wizyta za 2 tygodnie.
Aleksandra a Ty już po badaniach?
To trzymamy kciuki który to już tydzień?No to ładnie się trzyma oby tak dalej U mnie wizyta też w tym tyg i zobaczymy jak sytuacja.
To trzymamy kciuki który to już tydzień?
Skończony 35 od jutra 35+1 czyli 36 będzie leciałTo trzymamy kciuki który to już tydzień?