reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Podaja Ci coś na skurcze oprócz magnezu ? Na ktg są widoczne? Moze to jakieś niegroźne stawianie brzucha?
Dostaje dwa razy dziennie leki rozkurczowe i czuje ze się zmniejszyły troszkę dolegliwości, niestety ktg nie wykrywa jeszcze za dobrze bicia serduszka maleńkiej, bo jest to 22 tc, wiec tylko małym urządzeniem mi robią pomiar - chwilowy.

reklama
Dziewczyny jak szybko wypływa Wam luteina? Tu w szpitalu to jakiś koszmar, po 2 h już wszystko ubrudzone na biało :/ a w domu jak miałam swoją to nie było czegoś takiego...

Dziewczyny jak szybko wypływa Wam luteina? Tu w szpitalu to jakiś koszmar, po 2 h już wszystko ubrudzone na biało :/ a w domu jak miałam swoją to nie było czegoś takiego...
Ta szpitalna to masakra. Daja.50mg a w.domu mam 100. Najgorzej było jak mialam.200mg rano i 200 na wieczór.. 3x na dzień musialam zmieniać bieliznę az zaczęłam Panikowac ze to może wody. W domu już takiego.problemu nie ma :) te szpitalne jak dla mnie maja inna konsystencje hm

Ta szpitalna to masakra. Daja.50mg a w.domu mam 100. Najgorzej było jak mialam.200mg rano i 200 na wieczór.. 3x na dzień musialam zmieniać bieliznę az zaczęłam Panikowac ze to może wody. W domu już takiego.problemu nie ma :) te szpitalne jak dla mnie maja inna konsystencje hm
No właśnie też tak stwierdziłam że są innej konsystencji... Dziś wezmę swoją jak mi przywioza z domu, bo już mam dość :p

Z luteina mam to samo, biore dwa razy dziennie i jest dramat. Dopóki leżę jest ok, ale jak tylko wstanę wszystko mokre, bo u mnie ona w większość taka mocno wodnista jest..

Z luteina mam to samo, biore dwa razy dziennie i jest dramat. Dopóki leżę jest ok, ale jak tylko wstanę wszystko mokre, bo u mnie ona w większość taka mocno wodnista jest..
To są jakieś różne rodzaje tej luteiny? Moja kupiona w aptece jest normalna, nic wodnistego nigdy nie miałam, a w szpitalu to jest koszmar.

Pytałam położnej jaka mi dają 2x 50 mg. W domu brałam jedna 100 mg. Może to dlatego:) innego wytłumaczenia nie widzę :D

reklama
To są jakieś różne rodzaje tej luteiny? Moja kupiona w aptece jest normalna, nic wodnistego nigdy nie miałam, a w szpitalu to jest koszmar.
Nie mam pojecia, u mnie te upławy to taka woda wlasnie, na początku się bałam, ze to może wody, ale to raczej niemożliwe, bo od 10
tygodni biore luteinę :/

Do góry