U
użytkownik 902
Gość
Usunęłam i ten też usuwamSorki telefon mi.swiruje i zamiast dodać oddzielny post skomentowałam twój i za.choinkę nie wiem usunąć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Usunęłam i ten też usuwamSorki telefon mi.swiruje i zamiast dodać oddzielny post skomentowałam twój i za.choinkę nie wiem usunąć
A ja nospe eh . Aczkolwiek mi.mowil doktor ze bede miec.ich.coraz wiecej teraz...Też mam skurcze, czasem bywają bolesne, ale na to mam scopolan
Aaaa czyli Ty jako moderator możesz usuwac tylko. to dzięki. Juz myślAłam ze jestem tak nie przytomna i nie widzę opcji "usun"Usunęłam i ten też usuwam
Ty swój też możesz,ale juz mi się nie chciało tłumaczyć [emoji39]Aaaa czyli Ty jako moderator możesz usuwac tylko. to dzięki. Juz myślAłam ze jestem tak nie przytomna i nie widzę opcji "usun"
Udało ci się umówić??[emoji848]Dziewczyny, przy rutynowej wizycie na siku przy podcieraniu poczułam szyjkę.. Trochę mnie to przeraziło.. Czy to możliwe żeby się tak opuściła? Myślę czy to powód do paniki jeśli tak to rano spróbuję zapisać się do jakiegoś lekarza.
Gratulacje! Dużo zdrówka dla Was który to był tc? Jeśli będziesz mogła to podziel się szczegółamiDziewczyny w poniedziałek o 15:58 urodzilam zdrowa córkę pisze dopiero teraz bo mialam porod sn dosyc ciężki. Trzymam kciuki za pozostałe dziewczyny przed porodem!
Gratulacje! Dużo zdrowia dla WasDziewczyny w poniedziałek o 15:58 urodzilam zdrowa córkę pisze dopiero teraz bo mialam porod sn dosyc ciężki. Trzymam kciuki za pozostałe dziewczyny przed porodem!
Gratuluje!! :* miałam Cię wywołać czy już urodziłas i dziś wchodzę i jest info suuuuuper!!!!Dziewczyny w poniedziałek o 15:58 urodzilam zdrowa córkę pisze dopiero teraz bo mialam porod sn dosyc ciężki. Trzymam kciuki za pozostałe dziewczyny przed porodem!