reklama
Naysan
Fanka BB :)
Ja nosiłam ze 3 tygodnie, tylko z tej przyczyny, że takie bawełniane, pocesarkowe wysokie sobie kupiłam białe - brawo ja! Dopiero od tygodnia je zakładam bez strachu. Poza tym mi przez minimum 2 tygodnie zakazali wkładek / podpasek z klejem, więc i tak wyglądałam jak maszkaron w Bella Mama, to mi już nie robiło różnicy.
Magdalenams
Bolą nadal a syn ma ponad miesiąc. Co się wygoja to zaraz znowu mały wyciągnie. Z pierwszym synem długo mnie bolały.Dziewczyny karmiące naturalnie, bolą Was piersi? U mnie juz było ok, brodawki zahartowane, ale ze mały potrafi ssać godzine, to znów jest jakaś masakra, bolą całe piersi, nie tylko brodawki. Az je w plecach czuje.
Naysan
To pocieszające, co piszecie, myslalam, ze tylko u mnie wiecznie problemy. Baśka, a jak tak wisi na piersi, to ssie aktywnie? Ile to u Was trwa? Moj tez wisi po godzinę, a chciałby pewnie i dłużej, ale tylko się smoczkuje, wydaje mi się, ze nie pobiera wtedy pokarmu.
BaskaW
Nie wlasnie lubi snoczkowac. Mamy problem ze spaniem wuec często przy piersi spi i usypi. Potrafi sie w nocy jak spi ze mna w lozku co chwile przebudzac by pociamkac. Czesto sama zabieram cycka jak widze ze nie je. Smoczka nie lubi. Spac sam nie chce. Najlepiej spac na rekach. Odłożony po chwili sie budzi i płacze ale ogolnue jest grzeczny. Po prostu spi na rekach i tyle.To pocieszające, co piszecie, myslalam, ze tylko u mnie wiecznie problemy. Baśka, a jak tak wisi na piersi, to ssie aktywnie? Ile to u Was trwa? Moj tez wisi po godzinę, a chciałby pewnie i dłużej, ale tylko się smoczkuje, wydaje mi się, ze nie pobiera wtedy pokarmu.
PatiaS
Aktywna w BB
Sprawdź priv proszęmam prawie 2 paczki dopochwowej
reklama
Dziewczyny sama nie wierzę, ale do leżałam tak daleko (32+4) powoli zaczynam myśleć, że to się dzieje, że się uda! Moje Drogie do którego tyg brałyście luteine? I druga sprawa w którym tyg miałyście ściągany szew?
Gratuluje ja bralam Duphaston do 32 tygodnia. Teraz jestem w 38 tygodniu. Dzisiaj pozbylam sie pessara ,nie szwu i czekam na poród ciesze sie , że donosilam moją Malutką
Podziel się: