reklama
Masz możliwość zadzwonienia do swojego gina?ja nie mam szwu ani nic innego
Magdalenams
Fanka BB :)
Plamienia nie ale może zaczyna powoli czop odchodzić albo się szyjka rozwiera. Ruchy czujesz?? Obserwuj i jak będzie tego więcej to ip.Kurde, po tym skurczu zauważyłam na wkładce maleńką kropelkę krwi, taką jasnoróżową. Coś z tym robić? Zdarzały się Wam jakieś plamienia po 36 tc?
Grabcia123
Tak mialam cc niestety (zagrazajaca zamatrwica).Kurde, po tym skurczu zauważyłam na wkładce maleńką kropelkę krwi, taką jasnoróżową. Coś z tym robić? Zdarzały się Wam jakieś plamienia po 36 tc?
Co do plemienia moze lepiej zadzwon do gin moze przy skurczu zaczela sie szyjka rozwierac??? Daj koniecznie znac co u was
My po wizycie..z szyjka wszystko ok ale nakaz oszczędzania bo za wczesnie na bolesne skurcze..
Naysan
Kurcze dziewczyny, no sama nie wiem. Niby była to taka mikroskopijna ilość, jedna kropelka - kolor jasnoróżowy. Nic mnie nie boli, mały się rusza normalnie. Stwierdziłam, że poczekam - chodzę do kibla co rusz i nic - tylko taki normalny śluz. Będę czujna i poobserwuję jeszcze przez kilka godzin i jakby się coś działo, to pojadę na IP. Do gina już bym się wolała nie odzywać, bo widziałam się z nim wczoraj i przedwczoraj. Miałam usg, ktg, wszystko było ok. Zresztą, jutro ma przyjść położna, to zagadam na ten temat.
Naysan
Czop się może zacząć od takiej różowej plamki?Plamienia nie ale może zaczyna powoli czop odchodzić albo się szyjka rozwiera. Ruchy czujesz?? Obserwuj i jak będzie tego więcej to ip.
Naysan
Cieszę się, że wizyta ok. A powiedz, w jaki sposób stwierdzono tę zagrażającą zamartwicę?Tak mialam cc niestety (zagrazajaca zamatrwica).
Co do plemienia moze lepiej zadzwon do gin moze przy skurczu zaczela sie szyjka rozwierac??? Daj koniecznie znac co u was
My po wizycie..z szyjka wszystko ok ale nakaz oszczędzania bo za wczesnie na bolesne skurcze..
Magdalenams
Mi nie odchodził ale słyszałam ze może być różowy tylko chyba bardziej jak glut a nie plamka... Nie mam doświadczenia. Ale dobrze robisz. Nie panikuj z powodu plamki a jutro się dopytaj położnejCzop się może zacząć od takiej różowej plamki?
Mi dzisiaj ginek jak to stwierdził "rozmasowalem ci tam trochę " czyli masowal szyjke ale bolało aż dupe podnosilam i mam teraz plamienie. Dobrze ze o tym uprzedził.
Naysan
Już teraz masaż szyjki? Czemu tak wcześnie? Co to ma dać?Mi nie odchodził ale słyszałam ze może być różowy tylko chyba bardziej jak glut a nie plamka... Nie mam doświadczenia. Ale dobrze robisz. Nie panikuj z powodu plamki a jutro się dopytaj położnej
Mi dzisiaj ginek jak to stwierdził "rozmasowalem ci tam trochę " czyli masowal szyjke ale bolało aż dupe podnosilam i mam teraz plamienie. Dobrze ze o tym uprzedził.
reklama
Magdalenams
Ja wiem czy wcześnie? Zaraz kończę 38 tc, rozwarcie jest, szyjka miękka. Ginek stwierdził ze mogę już rodzićJuż teraz masaż szyjki? Czemu tak wcześnie? Co to ma dać?
Podziel się: