reklama
Magdalenams
Fanka BB :)
Lomatko dziewczyny a ja tylko mylam woda i mydłem jeszcze 3 dni luteiny i koniec, czekam na to bardzo
Otóż stwierdziłam że kupię sobie jednorazowe rękawiczki z apteki, myślałam że one są jakoś zapakowane. A ta kobieta je wzięła z dużej paki, zaczęła wyciągać rzucając na lade, złapała swoimi rękoma wszystkie i pyta czy dać siateczke... No mowie tak poproszę.. Ale już sobie użyłam.. Będę paluchy wypazac do globulek.
Agentka
Lomatko dziewczyny a ja tylko mylam woda i mydłem jeszcze 3 dni luteiny i koniec, czekam na to bardzo
Ja najpierw myje ręce normalnie a pozniej wycieram paluch (i pod paznokciem) chusteczką nawilżona.
olaa90
Ja myje palca mydlem, potem jeszcze myje laktacyd plus i wkładam a no i paznokcie mam #teachernails
@Wiewióreczka87 @Magdalenams zazdroo!!
@Wiewióreczka87 @Magdalenams zazdroo!!
Oczekujaca123
Dziękuję A pamiętasz jaka wage wpisywalas?Znalazłam w historii telefonu, że to był ten kalkulator, ale wtedy ładnie chodził, a teraz żądają jakiegoś uwierzytelnienia, bo nie może być wykorzystywany przez nie-lekarzy..
No to powiem Ci tak z tego co pamiętam. W 24 tc miałam po sterydach przeżywalność 63%, 40% bez trwałych wad. W 25 tc przeżywalność 81%, 60% bez trwałych wad. W 26 tc przeżywalność ponad 90%, 75% bez trwałych wad. To były wyliczenia dla chłopca, dziewczynki miały lepsze wyniki. To są teraz najważniejsze tygodnie, różnice z tygodnia na tydzień są ogromne. A bez sterydów w każdym tygodniu o 20% mniej!!!!!!
Oczekujaca123
Dlatego ja kupuje cała paczkę po 50szt czy po 100 i tak aplikuje globulki czy wcześniej luteine itpOtóż stwierdziłam że kupię sobie jednorazowe rękawiczki z apteki, myślałam że one są jakoś zapakowane. A ta kobieta je wzięła z dużej paki, zaczęła wyciągać rzucając na lade, złapała swoimi rękoma wszystkie i pyta czy dać siateczke... No mowie tak poproszę.. Ale już sobie użyłam.. Będę paluchy wypazac do globulek.
Gannka
A tak pomyślałam że po co mi tyle luteiny nie mam narazie.Dlatego ja kupuje cała paczkę po 50szt czy po 100 i tak aplikuje globulki czy wcześniej luteine itp
Mama sobie do ogródka weźmie na pielenie, a ja zostanę przy dokładnym myciu palucha
Oczekujaca123
Ja jakoś nie zaufalam tylko myciu [emoji14] ale może dlatego że mam dłuższe paznokcie to i od podrażnienia łatwiej i tego się bałamA tak pomyślałam że po co mi tyle luteiny nie mam narazie.
Mama sobie do ogródka weźmie na pielenie, a ja zostanę przy dokładnym myciu palucha
reklama
Gannka
Aaa
A no to tak, ja mam krótkie, ciągle je skubie i mi się łamiąJa jakoś nie zaufalam tylko myciu [emoji14] ale może dlatego że mam dłuższe paznokcie to i od podrażnienia łatwiej i tego się bałam
Podziel się: