Naysan
Fanka BB :)
Ja jutro ostatni razTak, to też dobry pomysł. A wiecie jak miło nic tam nie pchać przestałam brać Luteinę tydzień temu. A aplikowałam 2 x dziennie. Czuję się...wolna hah
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jutro ostatni razTak, to też dobry pomysł. A wiecie jak miło nic tam nie pchać przestałam brać Luteinę tydzień temu. A aplikowałam 2 x dziennie. Czuję się...wolna hah
Mam nadzieję. B9je się, że będą chcieli mnie wypuści jak posiewy wyjda ok , bo co lekarz to inna teoria odnośnie dołożenia pessar do szwu... A ja się boję że mam skurcze których nie czuje tak jak w pierwszej ciąży.. A jak rodzilam to miałam tylko skurcze krzyżowe ... takze no.. ja nie wiem nigdy czy coś się dzieje.. Gdyby nie ta kolka nerkowa mnie by tu nawet nie było!Oczekująca, mój dzidziol w 24+2 miał 700 g, więc waga była bez szału. U Twoich maluchów może być wyższa Teraz będą coraz większe przyrosty, aż będziesz zdziwiona
Mnie nie chcieli wypuścić ze szpitala jak mówiłam, że brzuch mi twardnieje kilkanaście razy dziennie i całą noc. Też tak mów. Było to bezbolesne, tylko się napinał. Nie zapisywało się to na ktg, ale bali się wypuścić.Mam nadzieję. B9je się, że będą chcieli mnie wypuści jak posiewy wyjda ok , bo co lekarz to inna teoria odnośnie dołożenia pessar do szwu... A ja się boję że mam skurcze których nie czuje tak jak w pierwszej ciąży.. A jak rodzilam to miałam tylko skurcze krzyżowe ... takze no.. ja nie wiem nigdy czy coś się dzieje.. Gdyby nie ta kolka nerkowa mnie by tu nawet nie było!
Chyba tak powiem. Tylko tymbardziej , że bolą mnie plecy ... A w pierwszej ciąży skurczy brak. Nagle brak szyjki... A przy samym porodzie tylko ogromny ból w krzyżu także no... U mnie ciężko rozpoznać co jest skurczem A co nieMnie nie chcieli wypuścić ze szpitala jak mówiłam, że brzuch mi twardnieje kilkanaście razy dziennie i całą noc. Też tak mów. Było to bezbolesne, tylko się napinał. Nie zapisywało się to na ktg, ale bali się wypuścić.
A w którym to było tyg ?Mnie nie chcieli wypuścić ze szpitala jak mówiłam, że brzuch mi twardnieje kilkanaście razy dziennie i całą noc. Też tak mów. Było to bezbolesne, tylko się napinał. Nie zapisywało się to na ktg, ale bali się wypuścić.
24-26 tc, dwa tygodnie leżałam. W Święta Bożego Narodzenia na dodatek Bardzo chciałam wyjść, ale za cholerę nie chcieli wypuścić przez te twardnienia, dopiero mój prowadzący im kazał.A w którym to było tyg ?
I ile w końcu lezalas ?
Proszę o kciuki. Modlitwę. Cokolwiek.
Leżę na porodowce. Wyciszaja skurcze. Maluch jest w lejku siedzi na szwie... Leżę do góry nogami. Mam magnez i jakis tokolityk co dają od 24tc...dozylnie...no i tyle... nie wierzę że to znowu to...
Ale teraz bynajmniej coś robią.
Próbuje zasnąć...
Dziś 24tc....