Jup spytaj swojego lekarza czy możesz zmienić - mi wręcz w szpitalu gin powiedziała, że powinnam skoro no-spa nie pomaga. I buscopan jest bezpieczniejszy w ciąży. Co do luteiny - ja teraz biorę 200. Ona sprzyja infekcjom więc może dlatego nie kazali Ci brać? Nie jestem lekarzem więc w tym temacie się wypowiedzieć nie mogę niestety

może zapytaj dlaczego nie możesz jej przyjmować? Na pewno będziesz się wtedy lepiej czuła jak lekarz uzasadni jakoś swoją decyzję - a pewnie ma ku temu powody.
DiuśkA żelazo utrudnia przyswajanie lewotyroksyny, dlatego należy robić odstęp w przyjmowaniu tych leków

im większy tym lepiej. Co do wyników cukru - co laboratorium to inne normy. Zobaczysz co gin powie

u mnie z niedoczynnością tarczycy było tak, że wg laboratorium norma jest do 4,5 bodajże. Ja miałam coś ponad 3 więc jak najbardziej mieściłam się w normie, a jednak mój gin powiedział, że jest to za wysoki wynik i w ciąży powinno być max 2,5 , a najlepiej 2
Małgoś83 super wieści! Widzę, że nie tylko u mnie jakieś czarny mary się dzieją z szyjką, a ile to nerwów. Jeśli o pomyłkę gina chodzi to u mnie jakoś nie wydaje mi się, żeby się pomylił, bo ma zdjęcia z usg i zauważyłby to. Może naprawdę szyjka może się wydłużyć? Mi gin w szpitalu powiedziała, że może, a jak jest naprawdę tego nie wiem. Na moim przykładzie można powiedzieć, że może..
Jutro na 11.15 mam wizytę

Ja to już trochę wyluzowałam. Nawet jakby się okazało, ze szyjka się skraca to nie będę płakać

zaczynam 32tc , w ciągu 2 tygodni szyjka się nie skróci raczej tak gwałtownie, a za 3 tyg. mogę rodzić