reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Ale po co ja mam iść do ludzi co liczą na to że ja będę śpiewać tańczyć i stać na uszach mimo że mam ciężko czas fizycznie i psychicznie. Zresztą M też wkurzony bo jak nam syn umarł to zero wsparcia A tylko szpile wbijali albo udawali że się nic nie stało...no to kurde Sory... Ale mamy ciężko czas. Nadal żałobę, kolejna ciążę zagrożona więc jest Po prostu cudownie i ja już będę zapierdzielac na chrzciny i udawać szczęśliwą rodzinę z fałszywymi ludźmi. A niech mnie w du...pocałuja. kazalam powiedzieć mężowi że my sobie weźmiemy zakonnice na chrzestna A ksiedza na chrzetnego i już;p
W razie czego ja mogę być chrzestna Kabanosków :D
Moja teściowa tez ma mnie w dupie. Ani razu do mnie nie zadzwoniła. Niby kiedyś mówiła ze doloza się do wozka ale jak już przyszło co do czego to cicho sza :) ale za to na moich rodziców mogę w każdym względzie polegać :)

reklama
Moja teściowa tez ma mnie w dupie. Ani razu do mnie nie zadzwoniła. Niby kiedyś mówiła ze doloza się do wozka ale jak już przyszło co do czego to cicho sza :) ale za to na moich rodziców mogę w każdym względzie polegać :)
Będę potrzebowała 4 chrzestnych także w odpowiednim czasie wystawie ogłoszenie;p A niech się teściowa zdziwi , że sobie poradzimy bez jej ukochanych dzieci [emoji14]

Będę potrzebowała 4 chrzestnych także w odpowiednim czasie wystawie ogłoszenie;p A niech się teściowa zdziwi , że sobie poradzimy bez jej ukochanych dzieci [emoji14]
Oj ja myślę że jak ogłosisz to na forum to Twoje dzieci będą miały tyle chrzestnych ze się w kościele nie zmieszczą :D
O teściowych to by można książki pisać. Ja jestem ciekawa kiedy moja teściowa pofatyguje się zobaczyć Antka jak sie urodzi...

Kabanosy na drugie będą mialy śledzie, bo teraz moja obsesja są śledzie [emoji7][emoji7]

Ja mam teściowa obok i stanęła na wysokości zadania, rodzeństwa nie mam a rodzice niedługo może dołącza się do pomocy. Mamy jeszcze psa szczeniaka którego też mąż zaprowadza do teściowej żeby się nim zajęła w ciągu dnia. Życzę naprawdę takiej teściowej każdej. Coś tam oczywiście wiadomo , że się wtrąci ale nie jest zła. Nie robi tego złośliwie. Kuzynki mnie ostatnio odwiedziły. Koleżanki niektóre nie kwapią się do odwiedzin, czasami napiszą jak się czuje . A z pracy to już w ogóle cisza. Mąż zapracowany i dlatego teściowa się bardzo angażuje.

Najwyżej teściowa się nie zmieści do kościoła [emoji1787]
Oj już widzę jakby było Ci przykro z tego powodu :D kurde ale swoją drogą ludzie są ograniczeni...jakby się z choinki urwali. Brak mi słów czasami. Oni myślą że my tak dla przyjemności sobie lezymy i czekamy aż wszyscy będą skakać kolo nas.

reklama
Ja mam teściowa obok i stanęła na wysokości zadania, rodzeństwa nie mam a rodzice niedługo może dołącza się do pomocy. Mamy jeszcze psa szczeniaka którego też mąż zaprowadza do teściowej żeby się nim zajęła w ciągu dnia. Życzę naprawdę takiej teściowej każdej. Coś tam oczywiście wiadomo , że się wtrąci ale nie jest zła. Nie robi tego złośliwie. Kuzynki mnie ostatnio odwiedziły. Koleżanki niektóre nie kwapią się do odwiedzin, czasami napiszą jak się czuje . A z pracy to już w ogóle cisza. Mąż zapracowany i dlatego teściowa się bardzo angażuje.
Zdarzają się takie ewenementy. Moja się nie wtrąca ale ona w żadnym temacie nie ma nic do powiedzenia. Ale wsparcia z jej strony nie ma żadnego. W sumie to taka moja nie do końca teściowa ale ja ich traktowałam jak rodzinę a oni mnie potraktowali jak obcą.

Do góry