Katiuszka81
Fanka BB :)
U mnie tak też nie widać.Suwaczek widać w telefonie jak obróci się go poziomo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie tak też nie widać.Suwaczek widać w telefonie jak obróci się go poziomo
O, magia xDSuwaczek widać w telefonie jak obróci się go poziomo
Serdeczne gratulacje! dużo zdrówka dla malutkiej i CiebieDziewczyny nasza śliczna córeczka jest już na świecie - urodziła się dziś o 3 nad ranem przez cc- 2975g 56 cm. Nie doczekałam do terminu cc- obudziły mnie regularne skurcze o 1 -ej
A gdzie ten suwaczek mogę wkleić ? Przepraszam ale tego nie zarejestrowalam a chyba już o tym była mowa na forumSuwaczek widać w telefonie jak obróci się go poziomo
Od początku ciąży od pierwszej wizyty cxyli chyba 4tc ;p ja miałam taka kurację 10dni irygacje z wody utlenionej 10 dni vitagyn C i na stałe potem zostawić vitagyn C raz w tyg profilaktycznie@Oczekujaca123 zakupiłam vitagyn c, czytałam w necie że można od początku ciąży brać? Ty go od którego tygodnia używasz?
Aaaa dodam że chce tylko jednorazowo użyć. W sensie że te 10 dni i koniec.
No właśnie wszystko zależy od sytuacji.
Ja do szpitala zwykłego mam 10min pieszo... 3 autem. Do 3stopnia ok 20 min autem max. Do tego gdyby się coś działo mąż wychodzi z pracy.. jego szef wie jaka mamy sytuacje okazal nam dużo zrozumienia gdy trafiłam do szpitala z Pierwsza ciąża i 3 dni rodzilam... Mam blisko rodziców brata itp. Więc wiem że w razie potrzeby ktoś przyjedzie. Ale nie wyobrażam sobie że ktoś był że mam cały dzień. Nie wyobrażam sobie że ktoś sprząta mieszkanie... to mieszkanie moje i męża więc sprząta on.
Rozumiem. Ja siostry nie mam [emoji14]No to masz trochę bardziej komfortową sytuację pod względem dojazdu do zwykłego szpitala też mam bliżej, ale właśnie do 3 stopnia referencyjnosci około pół godziny.
Ja też czasem sprzątałam siostrze mieszkanie jak ona była w ciąży więc wiadomo że wolałabym sama to zrobić, ale jeśli chce pomóc to jakoś to zniosę.
Wchodzisz na stronę suwaczki.com i tam sobie tworzysz suwaczek a później wklejasz go w sygnaturę.A gdzie ten suwaczek mogę wkleić ? Przepraszam ale tego nie zarejestrowalam a chyba już o tym była mowa na forum