reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Nie dla mnie chyba lezenie.. leze = boli , wstanę i coś robię = nie boli:confused::cool:
@Naysan allo mlr (przeciwciała które chronią zarodek) powinno być na poziomie min. 40% a ja miałam z mezem 3,6%. To się bada z konkretnym partnerem, z którym chcesz mieć dziecko. Alternatywne formy leczenia tego: szczepienia z męża krwi, wlewy z immunoglobulin (okropnie drogie i ciężko dostępne w Pln ;/) albo próba na encortonie i clexane. „Zaryzykowalam” wiec ze sterydem i dzięki Bogu się udało <3 teraz byle malenstwo posiedzialo jak najdłużej...

Nie dla mnie chyba lezenie.. leze = boli , wstanę i coś robię = nie boli:confused::cool:
@Naysan allo mlr (przeciwciała które chronią zarodek) powinno być na poziomie min. 40% a ja miałam z mezem 3,6%. To się bada z konkretnym partnerem, z którym chcesz mieć dziecko. Alternatywne formy leczenia tego: szczepienia z męża krwi, wlewy z immunoglobulin (okropnie drogie i ciężko dostępne w Pln ;/) albo próba na encortonie i clexane. „Zaryzykowalam” wiec ze sterydem i dzięki Bogu się udało <3 teraz byle malenstwo posiedzialo jak najdłużej...
Czyli nawet nie musieliście próbować z in vitro? Oby dziecko miało tyle woli walki co rodzice :)

A pączka tylko 2 gryzy, odbiję sobie po ciąży :p

@Ika88 e nie, ja zachodziłam w każda ciąże od strzała :) to moja 3 ciąża naturalna bez stymulacji itp z tym, ze na encorton prawie do połowy i clexane już do końca

Ja chyba zaraz zjem trzeciego :D

Ja
Ja już 3 zjadłam :O i mam chęć na 4 ale się wstrzymuje. O 19 kolacja wiec zostawie chyba na jutro :D
Ja jednego i dwa faworki :) mam jeszcze jednego na jutro /pojutrze.
Dziewczyny tupnelam noga na psa , bez pomyślenia zupełnie. Leżę , trochę boli w pachwinach... Głupia ja. Ale to było tak mimowolne, mechaniczne i bez przemyślenia.

Ja

Ja jednego i dwa faworki :) mam jeszcze jednego na jutro /pojutrze.
Dziewczyny tupnelam noga na psa , bez pomyślenia zupełnie. Leżę , trochę boli w pachwinach... Głupia ja. Ale to było tak mimowolne, mechaniczne i bez przemyślenia.
Ja dziś chciałam sama się ogolić, bo mąż nie miał czasu, po próbach akrobatycznych, nieudanych zresztą, moje już i tak zdechłe biodro (mały mi je tak wymęczył, że boli nawet jak tam go nie ma) znienawidziło mnie jeszcze bardziej :p

Też jak się ostatnio goliłam to mnie ciągnęło...bo i na stojaco i na siedząco . Cuda i akrobacje i czułam jak mnie ciągnie wszystko. Ech...

reklama
Polecam golenie na lezaco :) najpierw na czują a potem lusterko między nogi i jechane. Oczywiście z ręcznikiem pod tyłkiem a potem prysznic. Tyły gole już na siedząco pod prysznicem (mam krzesełko) :)

Do góry