Naysan
Fanka BB :)
dokładnie, dzięki!Możliwe ze chodzi o ten blog srokao.pl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dokładnie, dzięki!Możliwe ze chodzi o ten blog srokao.pl
Wow, super wieści. Wielki chłopak! Dalej masz nakaz leżenia? Mi powiedział, że po 34tym tyg. mogę robić, co chcę. Ten skurcz na ktg to czułaś?Po wizycie. Na początku się wystraszyłam, bo zapisał mi się mega skurcz na ktg - w skali od 0 do 100 miał 82...ale profesor powiedział, że taki pojedynczy nic nie znaczy.
Szyja trzyma, 3 cm
Szymonek 2900. Profesor twierdzi, że jak na takie chuchro jak ja, to bardzo duża waga. Dziś mam 34+4.
CC po 37 tc.
Tak więc Kochane moje, z rozwarciem wewnętrznym, twardym non stop brzuchem i bez zabezpieczenia też się da Tylko że ja cały czas leżę.
No właśnie nie dopytałam o leżenie, ale pochwalił mnie, że ta szyja dzięki leżeniu tak dobrze się trzyma. U mnie nie może dojść do rozpoczęcia porodu, bo może mi macica pęknąć, dlatego mimo wszystko będę leżeć, może pozwolę sobie zjeśc obiad na siedzącoWow, super wieści. Wielki chłopak! Dalej masz nakaz leżenia? Mi powiedział, że po 34tym tyg. mogę robić, co chcę. Ten skurcz na ktg to czułaś?
Ale to w sumie jeszcze dwa tygodnie z hakiem Ci tego leżenia zostało, zleci prędko.No właśnie nie dopytałam o leżenie, ale pochwalił mnie, że ta szyja dzięki leżeniu tak dobrze się trzyma. U mnie nie może dojść do rozpoczęcia porodu, bo może mi macica pęknąć, dlatego mimo wszystko będę leżeć, może pozwolę sobie zjeśc obiad na siedząco
I kazał mi brać dalej Luteinę, a już się cieszyłam, że koniec z wtykaniem paluchów.
Skurcz czułam jako napięcie całego brzucha, ale nie zwykłe twardnienie tylko postawienie się macicy czyli na brzuchu zrobiła się górka/stożek. Miewam takie od dawna, nie wiedziałam nawet, że to skurcze. Był bezbolesny. Profesor mówił, że mogą takie być, byle nie były regularne.
@*Dorota* szczególnie teraz takie wiadomości są mi potrzebne. Jestem już prawie na tym etapie na którym urodziłam pierwszego syna , który zmarł. Ta ciąża mnie nie oszczędza. Mam nadzieję, że w maju/czerwcu sama kogoś tu pociesza swoją historia.
Zdrówka życzę, i dużo siły;*
Jak nazywają się dzieciaki? Jak Ty się czujesz? Jak maluchy? Jaki jest ich stan?
Szwy w ciąży bliźniaczej to rzadka decyzja... U mnie podjąć się jej chciała tylko 1 osoba i jestem jej za to wdzięczna no i swojej lekarce, która o mnie walczyla... ;*
O właśnie doczytałam, że u Was ok ! No więc oby tak dalej i szybko do domku
To Wasze pierwsze dzieci ?
Dorodny SzymonekSuper,że takie dobre wiadomości.U mnie codziennie są skurcze na ktg do 100.Już się przyzwyczaiłam,bo 8 dzien leżę w szpitalu.Czasem je czuje jako lekkk ból okresowy a czasem w ogóle.Dziś kończę antybiotyk,coś lekarz mówił o wyjściu jutro.Śniło mi się dziś,że ściągneli mi szew i tak się super lekko czułam i nie bolało nic.Później urodziłam ale nie pamiętam samego porodu a dziecko od razu wyglądało jakby miało roczek.Mam nadzieje,że to nie proroczy sen i mały jeszcze wytrzyma do 36 tygodnia i jak powiedział lekarz będziemy się bardzo cieszyć.Po wizycie. Na początku się wystraszyłam, bo zapisał mi się mega skurcz na ktg - w skali od 0 do 100 miał 82...ale profesor powiedział, że taki pojedynczy nic nie znaczy.
Szyja trzyma, 3 cm
Szymonek 2900. Profesor twierdzi, że jak na takie chuchro jak ja, to bardzo duża waga. Dziś mam 34+4.
CC po 37 tc.
Tak więc Kochane moje, z rozwarciem wewnętrznym, twardym non stop brzuchem i bez zabezpieczenia też się da Tylko że ja cały czas leżę.