reklama
Naysan
Fanka BB :)
Trzymaj się dzielnie. Dobrze, że stało się to podczas wizyty. Mocne te skurcze? Co Ci podali?A ja leże w szpitalu.Dostałam skurczy jak byłam na wizycie u lekarza.Mam nadzieje,że dadzą się wyciszyć.Dopiero 33 tydzień.Ale szew i szyjka trzymają.Kurcze,szósty raz leże w szpitalu.
Zzzzzz
@Katiuszka81 mam nadzieję że uda się wyciszyć skurcze
@Naysan dowiem się dopiero w piątek ile mała przybrala
@Naysan dowiem się dopiero w piątek ile mała przybrala
olamakota
Trzymaj się tam jakoś. Dobrze, że jesteś pod opieką. Ja jutro też niestety do szpitala, strasznie nie lubię tego miejsca.A ja leże w szpitalu.Dostałam skurczy jak byłam na wizycie u lekarza.Mam nadzieje,że dadzą się wyciszyć.Dopiero 33 tydzień.Ale szew i szyjka trzymają.Kurcze,szósty raz leże w szpitalu.
Katiuszka81
Traf chciał,że akurat ktg miałam i zaczęły się pisać 50-60 i to regularnie.To od razu szpital i mam magnez w pompie.Ale już prawie się wyciszyły.Trzymaj się dzielnie. Dobrze, że stało się to podczas wizyty. Mocne te skurcze? Co Ci podali?
Katiuszka81
Szew będziesz mieć ściągany?Trzymaj się tam jakoś. Dobrze, że jesteś pod opieką. Ja jutro też niestety do szpitala, strasznie nie lubię tego miejsca.
@Katiuszka81 czyli gdyby nie ktg nawet byś o tych skurczach nie wiedziała? Obyś wyszła jak najszybciej - w dwupaku!
Psychika już siada mi całkowicie, ryczę nawet gdy usłyszę płaczące niemowlę w korytarzu, koszmar
Psychika już siada mi całkowicie, ryczę nawet gdy usłyszę płaczące niemowlę w korytarzu, koszmar
BaskaW
No to spore mialas te skurcze ja w szpitalu przed cc najmocniejszy mialam 40 i to ze 2 razy tylko a tak to caly czas maks 27. Dobrze ze szybko zaragowaloscie. I trzymam kciuki.Traf chciał,że akurat ktg miałam i zaczęły się pisać 50-60 i to regularnie.To od razu szpital i mam magnez w pompie.Ale już prawie się wyciszyły.
Co do Ob nie robi sie w ciazy a crp tak. Crp powinno byc w normie czyli do 5. Ja przy 7.9 trafilam dp szpitala jak prawie szyjki juz nie mialam. Oczywiście crp moze byc wyzsze przez np przeziębienie zeba itp i dlugo spada wiec nie robi sie go od razu pp infekcji.
Katiuszka81
Dosyć mocno mnie bolało ale nie spodziewałam się,że to skurcze bo to nie był ból jak na okres.No a crp wyszło mi 8 nie mam pojęcia skąd,bo mocz mam w końcu dobry a szyjka 3 cm.No to spore mialas te skurcze ja w szpitalu przed cc najmocniejszy mialam 40 i to ze 2 razy tylko a tak to caly czas maks 27. Dobrze ze szybko zaragowaloscie. I trzymam kciuki.
Co do Ob nie robi sie w ciazy a crp tak. Crp powinno byc w normie czyli do 5. Ja przy 7.9 trafilam dp szpitala jak prawie szyjki juz nie mialam. Oczywiście crp moze byc wyzsze przez np przeziębienie zeba itp i dlugo spada wiec nie robi sie go od razu pp infekcji.
reklama
Katiuszka81
Bolało mnie tylko nie jak na okres i nie myślałam,że to skurcze.A że było to regularnie to domyśliłam się,że jest coś na rzeczy.@Katiuszka81 czyli gdyby nie ktg nawet byś o tych skurczach nie wiedziała? Obyś wyszła jak najszybciej - w dwupaku!
Podziel się: