reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

@Ika88 ja tam cały czas dociskam, przyciskam, wycieram,obcieram papierem ze już chyba od tego mnie boli :o
@Oczekujaca123 chyba się musimy zacząć leczyć ale na łeb za przeproszeniem :D ja dzisiaj dla oderwania wchodziłam na aptekę Gemini i dodałam sobie zamówienie do koszyka... chyba to zamówię na pocieszenie już :D choć teściowa mi jeszcze każe się wstrzymać .....może ma racje bo u mnie dziś 23+3 dopiero

reklama
Ja nawet nie liczę ile razy wkręciłam sobie odchodzenie czopa, no chyba że tak było i się szybko odbudował :p
Gdy trafiłam do szpitala miałam crp ponad 20, gdy spadło do 11 stwierdzili, że jest już ok.
@olaa90 też miałam żółtawe wycieki przy luteinie. Teraz trudno stwierdzić, bo mam też macmiror i ten daje wściekłożółte upławy (i przy okazji ból :( )
@Zzzzzz czy jak gin poprawia krążek to znowu w ruch wchodzą wielkie wzierniki jak przy wkładaniu? :o Nie dożyję do środy z nerwów...
Nieee spokojnie nie bolało tylko paluchem docisnela i chlusnelo jak z Niagary

reklama
@olaa90 @Oczekujaca123 kefir, żurawina, kiszonki - nic... No dobra, z 7 niby jeszcze można żyć, panikę zarezerwuję sobie na czas, gdyby jeszcze bardziej wzrosło :p
Hmmmmm a ile pijesz w ciagu dnia ? Wydaje mi sie , ze ilosc wody ma znaczenie, jak dodasz cytryne to juz wgl szansa na obnizenie pH lepsza. Ja pije tez pokrzywe.

Nie panikuj bo to naprawde nie jest zle , ale probowax obnizyc mozna i juz ;)

Do góry