reklama
Wiecie co dziewczyny ja wlasnie siwdze w aucie kolo mojego synka i placze wracajac do domu. Takie emocje. Tylko stresu o strachu ale warto. Zycze Wam z calego serca by kazda z Was miala takie szczesliwe rozwiazanie jak ja.
Powodzenia!
Dodam ze przejscie ze szpitala do auta to byl wyczyn..ledwo szlam bol w kolanach slabo mi bylo i mam straszny bol kregoslupa po cc. Boli nieustannie. Czy siedze czy ide czy leze..czytalam ze tak moze byc do 9 mscy po znieczuleniu. Ja nie wiem ale przeraza mnie moj stan.
@BaskaW życzę żeby ból szybko minal. Aż tyle czasu taki ból może się utrzymać ? To nas kobiety musi wiecznie boleć ...
Gannka
Fanka BB :)
Ja odstawiłam jeden acard bo miałam 150, wczoraj wzięłam już 75 jak tylko zobaczyłam te różowe upławy. Booze oczekująca żeby i u mnie tak było, że to jakiś krwiak. Właśnie ja w pobliżu nie mam za dużo szpitali. Do jednego na pewno nie pojadę bo tam jeździłam w poprzedniej ciąży i pracuje tam gin do której już się nie odezwałam po porodzie. Poza tym na IP przynajmniej w tamtym sPitalu zawsze zostawili minimum na 4 noce bo kasę za to mają, nie ważne czy coś się dzieje czy nie. A ja nie chcę leżeć jak by było ok. Wiem że yo chore... Ale teraz leżę dużo i obserwuje ciągle. Jak by na prawdę nie przeszło to pojadę. A jak ja mogę taki wymaz zrobić? To przecież ktoś musi to pobrać, ja nie ogarniam trochę bo nigdy tak sama nie robiłam..Gannka taaa czop mi tez wypadl juz kilka razy tak jak ci pisalama sluz zabarwiony na rozowo tez mialam. Gin odstawiła wtedy acard i przeszło. Potem bylo plamienie brazowe to krwiak sie oczyszczal... takze no... a moze zrib sobie wymaz wczesniej w laboratorium jak sie martwisz? Albo podjedź a IP.. ja tak robilam.. tak jak mowie szpitali mma multum obok wiec korzystałam
Oczekujaca123
A skad jestes ? U mnie w niektorych laboratoriach sa polozne i pobierają na miejscu ; ja poloznym.pozwalalam na pobrsnoe wymazu z pochwy w kierunku bakteri czasem grzybow. Swojej gin ufam na tylw zw pobiera mi z szyjki.Ja odstawiłam jeden acard bo miałam 150, wczoraj wzięłam już 75 jak tylko zobaczyłam te różowe upławy. Booze oczekująca żeby i u mnie tak było, że to jakiś krwiak. Właśnie ja w pobliżu nie mam za dużo szpitali. Do jednego na pewno nie pojadę bo tam jeździłam w poprzedniej ciąży i pracuje tam gin do której już się nie odezwałam po porodzie. Poza tym na IP przynajmniej w tamtym sPitalu zawsze zostawili minimum na 4 noce bo kasę za to mają, nie ważne czy coś się dzieje czy nie. A ja nie chcę leżeć jak by było ok. Wiem że yo chore... Ale teraz leżę dużo i obserwuje ciągle. Jak by na prawdę nie przeszło to pojadę. A jak ja mogę taki wymaz zrobić? To przecież ktoś musi to pobrać, ja nie ogarniam trochę bo nigdy tak sama nie robiłam..
Co do zostawienia w szpitalu ja raz jak pojechalam z bolem brzucha to lekarz chcial mnie zostawic spytalam czy fos sie dsieje odparl ze nie ale ze mam obciazony wywiad i moge zostac - zaoytalam czy podadza mi inne leki niz biore w domu.. powiedzual ze nie. Wiec podpisalan mu ze nie chce zostac... to byla jakos wczesna ciaza tez nie chcialam na sile gdzies lezec... a nie masz szans isc do swojego gina wczesniej?
Oczekujaca123
Moja gin kazala mi calkiem acard odstawic przy plamienoach ale ja bralam heparyne to tez bylam jakos z innej stroby zabezpieczonaJa odstawiłam jeden acard bo miałam 150, wczoraj wzięłam już 75 jak tylko zobaczyłam te różowe upławy. Booze oczekująca żeby i u mnie tak było, że to jakiś krwiak. Właśnie ja w pobliżu nie mam za dużo szpitali. Do jednego na pewno nie pojadę bo tam jeździłam w poprzedniej ciąży i pracuje tam gin do której już się nie odezwałam po porodzie. Poza tym na IP przynajmniej w tamtym sPitalu zawsze zostawili minimum na 4 noce bo kasę za to mają, nie ważne czy coś się dzieje czy nie. A ja nie chcę leżeć jak by było ok. Wiem że yo chore... Ale teraz leżę dużo i obserwuje ciągle. Jak by na prawdę nie przeszło to pojadę. A jak ja mogę taki wymaz zrobić? To przecież ktoś musi to pobrać, ja nie ogarniam trochę bo nigdy tak sama nie robiłam..
olaa90
Ale żółty przy luteinie to chyba normalne ? Tak jak pisałam mnie ona tam wyżera od środka , a dodatkowo raz na jakiś czas albo mam jakieś żółte piksele na oku albo on jest taki kolor cytrynowy dodam , ze mam taki odkąd pamietam ale lekarze go nigdy nie widza na badaniu i wymazy z pochwy czyste. Jeden lekarz tylko powiedział , ze dopóki będę stosować leki dowcipne to tak będzie , na besins tez to miałam (przepisał mi macmirror na nawilżanie tam). Hmmm a alantan to tylko smarować po wierzchu? Chyba idę posmarować ...
@Gannka na czas plamien odstaw acard całkowicie , dzidziuś jest zabezpieczony heparyna
@Gannka na czas plamien odstaw acard całkowicie , dzidziuś jest zabezpieczony heparyna
Zzzzzz
@luigi89 to normalne z tymi uplawami. Raz jak mi gin poprawiala krążek to wylecialo wiecej wody niz jest w jeziorze żywieckim. Jak sikalam to najpierw leciał mocz a później drugie tyle upławów. Normalka.
@Oczekujaca123 proszę nie wariować. Ostatnio jak mialam CRP 6 to przyszlam spanikowana do gin a ona powiedziala ze jak biore heparyne to CRP może byc wieksze ze względu na wkłucia. Zrobilam posiewy wyszly czyste pomimo crp 6.
Nie panikuj ale na wszelki wu zrób badania przy kolejnej wizycie u gin.
Gratuluje badanek oby echo bylo okej
@BaskaW @Kleo83 tak się cieszę ze z Patrykiem i Szymkiem wszystkio okej i wracacie do domku ) zazdroszczę Wam tej dwutygodniowej różnicy. Też bym juz chciala 39 tc. Zdroweczka dziewczyny i spokojnego macierzyństwa.
Ps. Jak u Was ze szczepieniami i wit K?
@Oczekujaca123 proszę nie wariować. Ostatnio jak mialam CRP 6 to przyszlam spanikowana do gin a ona powiedziala ze jak biore heparyne to CRP może byc wieksze ze względu na wkłucia. Zrobilam posiewy wyszly czyste pomimo crp 6.
@BaskaW @Kleo83 tak się cieszę ze z Patrykiem i Szymkiem wszystkio okej i wracacie do domku ) zazdroszczę Wam tej dwutygodniowej różnicy. Też bym juz chciala 39 tc. Zdroweczka dziewczyny i spokojnego macierzyństwa.
Ja nawet nie liczę ile razy wkręciłam sobie odchodzenie czopa, no chyba że tak było i się szybko odbudował
Gdy trafiłam do szpitala miałam crp ponad 20, gdy spadło do 11 stwierdzili, że jest już ok.
@olaa90 też miałam żółtawe wycieki przy luteinie. Teraz trudno stwierdzić, bo mam też macmiror i ten daje wściekłożółte upławy (i przy okazji ból )
@Zzzzzz czy jak gin poprawia krążek to znowu w ruch wchodzą wielkie wzierniki jak przy wkładaniu? Nie dożyję do środy z nerwów...
Gdy trafiłam do szpitala miałam crp ponad 20, gdy spadło do 11 stwierdzili, że jest już ok.
@olaa90 też miałam żółtawe wycieki przy luteinie. Teraz trudno stwierdzić, bo mam też macmiror i ten daje wściekłożółte upławy (i przy okazji ból )
@Zzzzzz czy jak gin poprawia krążek to znowu w ruch wchodzą wielkie wzierniki jak przy wkładaniu? Nie dożyję do środy z nerwów...
Gannka
@olaa90 Ja heparyny nie biorę, tylko acard. Więc całkowicie nie mogę odstwiac.
@Oczekujaca123 ja jestem z Mazur. Dokładnie jakieś 70 km od Olsztyna. Moja gin urlop ma a ja w ogóle jeżdżę aż do Gdańska bo u mnie w okolicy patola lekarze mam tam siostrę więc na pewno pod koniec będę u niej mieszkać.
Muszę iść do przychodni zapytać czy oni pobierają wymazy. Może coś się uda.
I tak idę jutro zrobić pierwsze badania, to po drodze sobie zajde.
Ja jak odmówiłam w szpitalu leżenia to mnie nie chcieli zbadać mówili że muszę zostać tak czy siak i dopiero zacznie badanie. Chory szpital.
@Oczekujaca123 ja jestem z Mazur. Dokładnie jakieś 70 km od Olsztyna. Moja gin urlop ma a ja w ogóle jeżdżę aż do Gdańska bo u mnie w okolicy patola lekarze mam tam siostrę więc na pewno pod koniec będę u niej mieszkać.
Muszę iść do przychodni zapytać czy oni pobierają wymazy. Może coś się uda.
I tak idę jutro zrobić pierwsze badania, to po drodze sobie zajde.
Ja jak odmówiłam w szpitalu leżenia to mnie nie chcieli zbadać mówili że muszę zostać tak czy siak i dopiero zacznie badanie. Chory szpital.
reklama
Oczekujaca123
Ja to bym zachowala.spokoj ale ubzduralam sobie ze rosnie ;p bo jednak uroslo o 1.2 od srody ;p a ja sie boje ze to przez szew.... no dobra leczyc sie musze jutro moja gin mnie wyśmieje glupio zagada znow sie zblaznie i wtede zejde na ziemie [emoji14] ona ma jednak dobry wplyw na mnoe@luigi89 to normalne z tymi uplawami. Raz jak mi gin poprawiala krążek to wylecialo wiecej wody niz jest w jeziorze żywieckim. Jak sikalam to najpierw leciał mocz a później drugie tyle upławów. Normalka.
Podziel się: