reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

crp dopóki jest w normie, to może i nie trzeba się przejmować, ale powtarzać na pewno tak, dla pewności, że nic się niepostrzeżenie nie rozwinęło. Zawsze można na własną rękę zrobić razem z morfologią i moczem, to jest akurat tanie badanie. @Katiuszka81 a u Ciebie jak lekarz tłumaczy to podwyższone crp i swój brak rekacji?
Tłumaczy tym,że w ciąży może być podwyższone.Tyle,że u mnie zawsze na wynikach jest,że norma jest do 10.W piątek właśnie robiłam morfologie i mocz,ciekawa jestem co wyszło.

reklama
Miałam robione crp tylko gdy leżałam w szpitalu z zum, moja ginka nigdy o nim wcześniej nie wspomniała, gdyby nie szpital do tej pory nie wiedziałabym o istnieniu tego białka. Jutro idę na badania i tak właśnie się zastanawiam, czy przy okazji i tego nie zrobić. Wyjdzie złe i co, jeszcze mnie do szpitala wyśle :p

Dziewczyny pociesze Was, ze po porodzie wiekszosc tych naszych ciazowych dolegliwości znika jak ręką odjąć.
Mnie dopadla za to nowa, niekontrolowane bąki, ale siara, jestem z laska w pokoju i gazy ida jak chca, nie mogę ich powstrzymać:-/

Dziewczyny pociesze Was, ze po porodzie wiekszosc tych naszych ciazowych dolegliwości znika jak ręką odjąć.
Mnie dopadla za to nowa, niekontrolowane bąki, ale siara, jestem z laska w pokoju i gazy ida jak chca, nie mogę ich powstrzymać:-/
Te już mam od jakiegoś czasu, ale chyba nie jest najgorzej, jeśli mąż nie ucieka z pościelą do drugiego pokoju, tylko się pośmieje, że 'pierdziuch atakuje' xD

A niczym się kochana nie przejmuj ;) wiem że trochę wstyd ale wszystko tam się musi ułożyć po porodzie.

reklama
Do góry