reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Dziewczyny,znacie jakiś sposób by "zrzucić"dziecko z pęcherza?Leżenie z tyłkiem wyżej nic nie daje.Normalnie tak uciska,że nie mogę się wyprostować a o siku co minutę nie wspomnę.Jak raz zakopał to trochę popuściłam:oops:

Moze zalezy jakie lekarstwo podają, bo na pewno różne roznie się podaje. Może tez od wieku ciąży lub od wagi.

Ja w pierwszej ciazy miałam podawane dwa razy ale to dlatego ze przewiezli mnie z jednego szpitala do lepszego w łodzi i te barany ze szpitala rejonowego nie napisali w karcie co podali i w jakiej dawce, potem Łódź się nie mogła do nich dodzwonić i dowiedzieć więc nie tracąc czasu podali jeszcze raz.
Ogólnie jedna dawka wystarczy bo ma rozprezyc pęcherzyki a one już się nie kurcza spowrotem.

reklama
Do góry