reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama

Załączniki

• Capture+_2019-02-08-11-42-03.png
    Capture+_2019-02-08-11-42-03.png
    236,3 KB · Wyświetleń: 83
  • Capture+_2019-02-08-11-42-39.png
    Capture+_2019-02-08-11-42-39.png
    202,5 KB · Wyświetleń: 79
Czesc dziewczyny dzis mialam usg u profesora - szyjka 2.62 duze lejkowate rozwarcie. Pokazal mi gdzie będzie szew. On nie jest zbyt optymistyczny tzn bardziej realistyczny wiec nie zapewnia mnie ze bd dobrze ale mowi ze byly gorsze przypadki.. takze jestem wpisana na poniedziałek bo dzis ponoc zadzwobia z laboaroatrium co sie wyhodowalo i profesor zyje nadzieja, ze to nie bedzie mega grozna bakteria wtedy weekend leczymy i w poniedzialek szyjemy... dziewczyny ja wiem ze jest to moze i glupie ale ja chcialabym tu zostac do konca... a przynajmniej do 30tc kiedy zrobi soe w miarę bezpiecznie... zreszta on mowil, ze i tak większość czasu spedze w szpitalu wiec moze i dla mnie lepiej gdybym juz tu została. Zobaczę jakie bedsie jego zdanie..

Oczekujaca czyli szyjka tak jak wczoraj pisałaś. Jak masz mozliwosc to pewnie lez jak najdluzej, zebys miała poczucie bezpieczeństwa. W Dzięki temu pobytowi w szpitalu dużo Ci pomoga, badz dobrej myśli:-*

Czesc dziewczyny dzis mialam usg u profesora - szyjka 2.62 duze lejkowate rozwarcie. Pokazal mi gdzie będzie szew. On nie jest zbyt optymistyczny tzn bardziej realistyczny wiec nie zapewnia mnie ze bd dobrze ale mowi ze byly gorsze przypadki.. takze jestem wpisana na poniedziałek bo dzis ponoc zadzwobia z laboaroatrium co sie wyhodowalo i profesor zyje nadzieja, ze to nie bedzie mega grozna bakteria wtedy weekend leczymy i w poniedzialek szyjemy... dziewczyny ja wiem ze jest to moze i glupie ale ja chcialabym tu zostac do konca... a przynajmniej do 30tc kiedy zrobi soe w miarę bezpiecznie... zreszta on mowil, ze i tak większość czasu spedze w szpitalu wiec moze i dla mnie lepiej gdybym juz tu została. Zobaczę jakie bedsie jego zdanie..
Jeśli tylko będzie taka możliwość to zostań w tym szpitalu. Lepiej tam niż w domu się zastanawiać. Będziesz pod stałą kontrolą. Do poniedziałku daleko ale weekendy zazwyczaj szybko mijają.

reklama
Do góry