reklama
BaskaW
Fanka BB :)
Załączniki
Oczekujaca123
Czesc dziewczyny dzis mialam usg u profesora - szyjka 2.62 duze lejkowate rozwarcie. Pokazal mi gdzie będzie szew. On nie jest zbyt optymistyczny tzn bardziej realistyczny wiec nie zapewnia mnie ze bd dobrze ale mowi ze byly gorsze przypadki.. takze jestem wpisana na poniedziałek bo dzis ponoc zadzwobia z laboaroatrium co sie wyhodowalo i profesor zyje nadzieja, ze to nie bedzie mega grozna bakteria wtedy weekend leczymy i w poniedzialek szyjemy... dziewczyny ja wiem ze jest to moze i glupie ale ja chcialabym tu zostac do konca... a przynajmniej do 30tc kiedy zrobi soe w miarę bezpiecznie... zreszta on mowil, ze i tak większość czasu spedze w szpitalu wiec moze i dla mnie lepiej gdybym juz tu została. Zobaczę jakie bedsie jego zdanie..
Magdalenams
Jeśli tylko będzie taka możliwość to zostań w tym szpitalu. Lepiej tam niż w domu się zastanawiać. Będziesz pod stałą kontrolą. Do poniedziałku daleko ale weekendy zazwyczaj szybko mijają.Czesc dziewczyny dzis mialam usg u profesora - szyjka 2.62 duze lejkowate rozwarcie. Pokazal mi gdzie będzie szew. On nie jest zbyt optymistyczny tzn bardziej realistyczny wiec nie zapewnia mnie ze bd dobrze ale mowi ze byly gorsze przypadki.. takze jestem wpisana na poniedziałek bo dzis ponoc zadzwobia z laboaroatrium co sie wyhodowalo i profesor zyje nadzieja, ze to nie bedzie mega grozna bakteria wtedy weekend leczymy i w poniedzialek szyjemy... dziewczyny ja wiem ze jest to moze i glupie ale ja chcialabym tu zostac do konca... a przynajmniej do 30tc kiedy zrobi soe w miarę bezpiecznie... zreszta on mowil, ze i tak większość czasu spedze w szpitalu wiec moze i dla mnie lepiej gdybym juz tu została. Zobaczę jakie bedsie jego zdanie..
W sumie bez zmian, jedna córka przeniesiona na patologie ma 1740gram a druga nadal na intensywnej terapii i 1210, jutro jadę do nich [emoji4]@ashisohi pochwal się jak córeczki? Co u Was?
Sent from my SM-G950F using Forum BabyBoom mobile app
Magdalenams
Bez zmian to też dobra informacja przy wczesniakachW sumie bez zmian, jedna córka przeniesiona na patologie ma 1740gram a druga nadal na intensywnej terapii i 1210, jutro jadę do nich [emoji4]
Sent from my SM-G950F using Forum BabyBoom mobile app
Jedna rośnie pięknie a druga potrzebuje chyba troche więcej czasu. Jak infekcje?
reklama
Jak się pytałam ostatnio to nadal dostają antybiotyk i jeszcze jakiś do picia na te brzuchy, no tylko czekaćBez zmian to też dobra informacja przy wczesniakach
Jedna rośnie pięknie a druga potrzebuje chyba troche więcej czasu. Jak infekcje?
Podziel się: