Zzzzzz
Fanka BB :)
Bleh mam gruczolakowłókniaka. Probowalam się go pozbyć biopsja mamotoniczna i nic. Później mi go wycinali operacyjnie w pelnym znieczuleniu a ten dran odrósł dokładnie w tym samym miejscu. Mam kontrole co 4 miesiace w instytucie onkologii ale przez ta cieze leżącą musialam przesunąć termin badania i mam dopiero w kwietniu.@Oczekujaca123 powodzenia!
Kurcze, a ja bym wiele dała, żeby rodzić naturalnie, chciałabym tego doświadczyć. Nawet tego bólu. Wiem, że to jest chore. Niestety, u mnie sn nie wchodzi w grę.
Powiem Wam ponadto, że u mnie jakaś fala złych wieści, dziś rano byłam na usg piersi, bo mnie zaniepokoił wygląd jednej brodawki - zrobiła się w niej dziurka taka dość duża. I co? Znaleźli guzka, na szczeście raczej gruczolakowłókniak, ale po porodzie musze go skontrolować, bo mega szybko skurczybyk urósł, ostatnio usg robiłam 7 miesięcy temu i bylo czysto, a dziś ma 1cm.
Już mi się chce z tego wszystkiego śmiać, serio.
Nie wiem, czy już pytałam, ale zauważacie u siebie, żeby piersi w ciąży się jakoś bardzo zmieniły albo różniły między sobą? Oczywiście poza tym, że są kilka rozmiarów większe
Dodam ze mam jazdy z brodawkami w ciazy ze szok aż się boje tego badania kwietniowego.
Lewa brodawka strasznie swędzi i się luszczy poprosze w piatek gin aby mi dala probówkę i zrobie sobie z niej wymaz i zawiozę do labu.
@Oczekujaca123 super ze Cie nie olali i ze tak szybko działają )