reklama
Oczekujaca123
Fanka BB :)
Czekam na swoja kolejke... 2 osoby przede mna [emoji21]Oczekujaca bylas u swojego profesora? Bo chyba dziś mialas miec wizytę?
olamakota
Ja się boję już teraz i cc i porodu naturalnego ale w ciąży też już dlużej nie chcę być Najważniejsze, że nic nie trwa wiecznie i zawsze jest to nieowybrażalne szczęście, że dziecko jest już na świecie.
Naysan
@Oczekujaca123 powodzenia!
Kurcze, a ja bym wiele dała, żeby rodzić naturalnie, chciałabym tego doświadczyć. Nawet tego bólu. Wiem, że to jest chore. Niestety, u mnie sn nie wchodzi w grę.
Powiem Wam ponadto, że u mnie jakaś fala złych wieści, dziś rano byłam na usg piersi, bo mnie zaniepokoił wygląd jednej brodawki - zrobiła się w niej dziurka taka dość duża. I co? Znaleźli guzka, na szczeście raczej gruczolakowłókniak, ale po porodzie musze go skontrolować, bo mega szybko skurczybyk urósł, ostatnio usg robiłam 7 miesięcy temu i bylo czysto, a dziś ma 1cm.
Już mi się chce z tego wszystkiego śmiać, serio.
Nie wiem, czy już pytałam, ale zauważacie u siebie, żeby piersi w ciąży się jakoś bardzo zmieniły albo różniły między sobą? Oczywiście poza tym, że są kilka rozmiarów większe
Kurcze, a ja bym wiele dała, żeby rodzić naturalnie, chciałabym tego doświadczyć. Nawet tego bólu. Wiem, że to jest chore. Niestety, u mnie sn nie wchodzi w grę.
Powiem Wam ponadto, że u mnie jakaś fala złych wieści, dziś rano byłam na usg piersi, bo mnie zaniepokoił wygląd jednej brodawki - zrobiła się w niej dziurka taka dość duża. I co? Znaleźli guzka, na szczeście raczej gruczolakowłókniak, ale po porodzie musze go skontrolować, bo mega szybko skurczybyk urósł, ostatnio usg robiłam 7 miesięcy temu i bylo czysto, a dziś ma 1cm.
Już mi się chce z tego wszystkiego śmiać, serio.
Nie wiem, czy już pytałam, ale zauważacie u siebie, żeby piersi w ciąży się jakoś bardzo zmieniły albo różniły między sobą? Oczywiście poza tym, że są kilka rozmiarów większe
BaskaW
@Naysan spokojnie ja tez musze po porodzie sie soba zajac. Bedzie dobrze ważne ze szybko wykryte.
@Oczekujaca123 powodzenia niech wszystko pojdzie po Twojej mysli.
@olamakota ja tez juz mam dosc i chcialabym byc juz po porodzie. Moje morale rowne sa 0..mam dosc bolu i tej niepelnosprawnosci.
@olamakota ja tez juz mam dosc i chcialabym byc juz po porodzie. Moje morale rowne sa 0..mam dosc bolu i tej niepelnosprawnosci.
Naysan
Ale dzidziuś będzie się radowałU mnie piersi sa teraz nie dosc ze ogromne to jeszcze brodawki takie duze i ciemne i mam duzo ciemnych zyl. Jak na nie patrze to mi sie plakac chce.
reklama
Naysan
W zasadzie to nie wiem, ja się chyba nawet cieszę, że nie jest gorzej Tak, po porodzie będzie co sprzątać!@Naysan spokojnie ja tez musze po porodzie sie soba zajac. Bedzie dobrze ważne ze szybko wykryte.
Podziel się: