@Oczekujaca123 bardzo Ci współczuje kochana ,ze znowu przechodzisz stresy. Ja jeszcze tylko 2 dni i wizyta,ciekawe co u mnie słychać. Dzisiaj u mnie mimo śluzu czuje się jakoś sucho w środku albo mnie piecze nie wiem...
wymazy z pochwy ok,ale nie badany wymaz z szyjki. Muszę błagać na wizycie mojego gina, żeby mi pobrał i gdzieś w Rzeszowie to dać do badania...
@BaskaW a Ty kochana te bóle to miałaś cały czas , czy raz na jakiś czas ? Mnie wczoraj coś przed snem pobolewalo i mnie mdlilo ale próbowałam zwalić winę na laptopa bo pół po południa przy nim spędziłam..
Nie odnoszę się do waszych postow bo dla zdrowia psychicznego raz na jakiś czas robię sobie detoks od forum, za duże mam wkręty i obawy bo co u kogoś przeczytam to u siebie doszukuje
a i apropos lekarzy ...
@Oczekujaca123 dobrze ,ze u Ciebie tak szybko działają dzięki czemu na pewno wszystko skończy się dobrze ;* moja kuzynka jest w 28 tyg. 1 ciąża. Żadnych poronien. Szyjka od początku długość 3,4. Wczoraj mi pisała ,ze w przeciągu 3 tyg spadła jej na 2,9... lekarz ani nie kazał leżeć,ani żadnych wymazow. PowiedZial jej „proszę mieć to na uwadze...” o i tyle.