Czesc dziewczynki
jakos ostatnio nie mialam weny pisac, ale czytam regularnie.
Mitaginka jak zawykle trzymam kciuki i w ogole nie biore pod uwage, ze cos moze byc nie tak.
Ewellina kuruj sie, herbatki z malinami, miodem i cytrynka i wygrzewanie. No chyba, ze lubisz czosnek
A ja mam maly problem, bo mam nowe tabletki nifedypine na skurcze. Sa pod inna nazwa handlowa niz adalat, ktory bralam do tej pory i strasznie sie po nich czuje
puls ponizej 100 nie schodzi, tak kolo 115 zawsze, duszno mi jakbym nie potrafila powietrza zaczerpnac. Ogolnie uczucie jakbym umierala. A brzuch i tak sie stawia
skurcze staja sie coraz bardziej odczuwalne. Czasem czuje ze tak sie napina, ze az szwy ciagna. Cos czuje, ze z moich 12 mm szyjki niewiele pozostanie..
no to sie wyzalilam
jakos ostatnio nie mialam weny pisac, ale czytam regularnie.
Mitaginka jak zawykle trzymam kciuki i w ogole nie biore pod uwage, ze cos moze byc nie tak.
Ewellina kuruj sie, herbatki z malinami, miodem i cytrynka i wygrzewanie. No chyba, ze lubisz czosnek
A ja mam maly problem, bo mam nowe tabletki nifedypine na skurcze. Sa pod inna nazwa handlowa niz adalat, ktory bralam do tej pory i strasznie sie po nich czuje
no to sie wyzalilam