reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Aj dziewczyny jestem zalamana. Dzisiaj mam lekarza jutro jak cos Szpital a tu corka chora prawie 40 stopni goraczki kaszel. Musiala ze mna zostac w domu. Maz w pracy a ja ledwo chodze. Wszystko musze zrobic podac i dac. Ledwo sie wyginam i pokonuje przeszkody. Ale jestem zla. Akurat Maly ma sie urodzic a u Nas choroba. Pewnie Nas wszytskich pozaraza.
Kurcze a znajome? Teście? Może jest Ci w stanie ktoś pomóc.
W ogóle jakas epidemia chorobska panuje.

reklama
Aj dziewczyny jestem zalamana. Dzisiaj mam lekarza jutro jak cos Szpital a tu corka chora prawie 40 stopni goraczki kaszel. Musiala ze mna zostac w domu. Maz w pracy a ja ledwo chodze. Wszystko musze zrobic podac i dac. Ledwo sie wyginam i pokonuje przeszkody. Ale jestem zla. Akurat Maly ma sie urodzic a u Nas choroba. Pewnie Nas wszytskich pozaraza.
Basia u mnie to samo. Maz z synem chorzy, przeziębili mnie. Mały wczoraj wymiotowal kilka razy. I tez mam go na glowie. Witaj w klubie:-/

Tescie w Zielonej Gorze maja nas w nosie.raz na rok wpadna na kawe. Moja Mama w pracy. A Tacie to bym musiala sie natlumaczyc i tylko by mi cisnienie skoczylo wiesz jak to facet. Przyjdzie po psa by go zabrac na spacer to go poprosze cos pomoze. Kolezanki w pracy. Ale ogolnie nawet pol nocy spalam na kanapie bo corka przyszla do Nas a ja sie balam zarazic wiec ucieklam od Nich. Maz wlasnie zadzwonil ze zwolnil sie szybciej i o 13stej wyjdzie z pracy. Musi mi jeszcze pomoc przygotowac sie do lekarza. Lekarz zadzwonil zebym byla godzine szybciej to wtedy moze uda sie wejsc bez kolejki. Najwazniejsze bym sie nie zarazila. Tak sie boje.

Nie wpsomne o tym ze jakos nie ufam innym jesli chodzi o podanie leku corce wiesz jakos tak czlowiek wariuje na punkcie swoich dzieci. Starch cos przeoczyc.

No masakra z tymi chorobami :// u mnie chory jest brat, który mieszka z rodzicami i teraz dałam zakaz odwiedzin mnie dla całej rodziny. Tez potwornie boje się choroby.

@Kleo83 no to tez masz nieciekawie i aj juz chyba wole ta goraczke niz jelitowke. Wspolczuje. Zobaczcie jaki paradoks caly czas sie trzymala była zdrowa a w kluczowym momencie musiala zachorowac.

Nooo super wlasnie mi siostra pisze ze we Wroclawiu zakaz odwiedzin w szpitalu. Ciekawe jak ja sobie poradze po cc sama jak to taki bol. Jestem zalamana.

Basia dobrze, ze mezowi uda się szybciej urwać z pracy. Trzymam kciuki za Ciebie, zrby wszystko poszło po Twojej myśli.
Nie stresuj się, ze jest zakaz odwiedzin w szpitalu,bo nie masz na to wplywu a w kazdej chwili maga go znieść.
Ciężko jak wszystko wali sie na głowę, czlowiek uziemiony i za bardzo nie ma na kogo liczyc.
Lepiej ograniczyc wizyty rodzinki jak ma sie cos zalapac. Chyba, ze domownik chory to juz bardziej skomplikowane.

reklama
Dziewczyny ja po wizycie 29+6 tc młody wazy 1570 g. Szyjka mi sie skrocila do 1,5 cm. Do szpitala nie idę ale mam receptę na sterydy. Jak wykupie dzisiaj te sterydy to odrazu idę na pierwszą dawkę. Zaczynam się oszczędzać i mam nadzieję dotrwać do min 35 tc w dwupaku.

Do góry