reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Paula_12345 masz tak z racji, ze jestes w szpitalu, czy w domu tez nie mozesz spac?
Czy jeszcze ciaza tak Cie stresuje?
Jak coś przezywam to tez nici ze spania.
Ja tez duzo spie, rano sie obudzę i za niedługo znowu moge lulu. Popołudniowe drzemki tez sa ok;-)
Wydaje mi sie, ze to wszystko przez hormony, bo z reguły to nie jestem spiochem.

reklama
Paula_12345 masz tak z racji, ze jestes w szpitalu, czy w domu tez nie mozesz spac?
Czy jeszcze ciaza tak Cie stresuje?
Jak coś przezywam to tez nici ze spania.
Ja tez duzo spie, rano sie obudzę i za niedługo znowu moge lulu. Popołudniowe drzemki tez sa ok;-)
Wydaje mi sie, ze to wszystko przez hormony, bo z reguły to nie jestem spiochem.
I w domu i w szpitalu, z tym że w szpitalu wiadomo, budzą co chwilę i jest gorzej. A ciąża nie stresuje mnie wcale, więc to raczej przez hormony i być może duphaston jest przyczyną. Mam też coraz niższe TSH i wtedy też jestem mniej śpiąca. Za tydzień idę do endo i może zejdę z Euthyroxu już na dawkę przedciazowa.

Kazdy ma inaczej, ktoś jest senny a ktos wręcz przeciwnie. Dobrze, ze w wyzszych ciążach chociaz ciaza nie spedza juz nam snu z poeiek;-)

I w domu i w szpitalu, z tym że w szpitalu wiadomo, budzą co chwilę i jest gorzej. A ciąża nie stresuje mnie wcale, więc to raczej przez hormony i być może duphaston jest przyczyną. Mam też coraz niższe TSH i wtedy też jestem mniej śpiąca. Za tydzień idę do endo i może zejdę z Euthyroxu już na dawkę przedciazowa.

Ma to sens, choć u siebie zauważyłam coś odwrotnego, ostatnio mam też bardzo niskie TSH, a śpię cały czas. Wczoraj miałam taki dzień, że w nocy spałam 9h, a potem w ciągu dnia 3x drzemka po godzinę lub dwie.

Fajnie ze mozecie sobie same zafarbowac. Ja mam robione sombre i nie naloze sama..a u fryzjera trwa to pare godz wiec odpada nawet wiztra przed porodem.

Dziewczyny a macie jakieś sprawdzone sposoby na zgagę? Przed ciąża nigdy nie miałam a ostatnio często, rennie zupełnie nie pomaga

reklama
Dziewczyny, czy z racji ciąży zmieniłyście bardzo dietę? Dbacie o białko? Jak to u Was wygląda? Ja się obżeram węglowodanami, mam wstręt do białka, źle mi się trawi, boli mnie po nim brzuch. Nie wiem, jak to ogarnąć.

Do góry